Bintang ‘Beverly Hills, 90210’ menyatukan, menghormati Shannen Doherty ketika dia bertarung dengan kanser

Geng dari West Beverly High masih mempunyai semangat berpasukan!

Shannen Doherty tidak boleh menjadi sebahagian daripada reuni “Beverly Hills, 90210” yang berlaku pada hujung minggu, tetapi selebihnya membuat bintang itu tidak dilupakan di REWind Con di Chicago.

Bintang ‘Beverly Hills 90210’ berkongsi sokongan untuk Shannen Doherty: ‘Berjuang seperti Brenda’

Nov.14.201600:36

Walaupun Doherty meneruskan perjuangan menentang kanser payudara di belakang rumah, bekas penampilannya di layarnya Luke Perry mengingatkan semua orang yang hadir bagaimana pentingnya dia untuk ensemble mereka.

https://www.instagram.com/p/BMxhBRDh1j3

“Tiada seorang pun di sini hari ini tanpa Shannen,” katanya kepada wanita yang membawa ratu remaja, Brenda Walsh. “Dia sudah melalui banyak perkara. Dia tidak berfungsi dengan baik sekarang, tetapi kadang-kadang sumbangannya diminimumkan.

BEVERLY HILLS, 90210, 1990-2000, Shannen Doherty, Luke Perry, 1992
Shannen Doherty dan Luke Perry di “Beverly Hills, 90210” pada tahun 1992.Everett Collection / Everett Collection

Perry memberitahu orang ramai bahawa romantik kegemarannya di acara itu adalah antara Brenda dan wataknya, Dylan, dan kemudian dia mengangguk drama drama di layar dan sekali gus mengelilingi mereka berdua.

BERKAITAN: Shannen Doherty menari melalui latihan seharian selepas kemoterapi

“Dia dibuang ke bawah bas,” katanya. “Saya telah dituduh memacunya, tetapi dia adalah sebahagian besar daripada kejayaan rancangan ini, dia mengajar saya banyak, saya gembira kerana dia adalah rakan kongsi saya. saya. “

Jennie Garth (Kelly), Jason Priestly (Brandon), Tori Spelling (Donna), dan Gabrielle Carteris (Andrea) juga berada di tangan, seperti beberapa wajah lain yang biasa dari siri lama.

https://www.instagram.com/p/BMuryjJhvIt

BERKAITAN: Sarah Michelle Gellar bersorak ‘kawan yang berani’ Shannen Doherty sebagai bintang pertempuran kanser

Garth, yang memainkan watak Brenda yang terbaik (dan paling buruk) di acara itu, berkongsi mesej khas mengenai pengalaman hidupnya di Instagram semasa acara itu.

“Untuk ibu saudaraku @theshando wanita yang paling kuat yang pernah saya kenal, sekarang dan sekarang, saya selalu terancam oleh semangat anda, sekarang saya kagum dengannya,” tulis Garth. bercakap fikiran saya dan tidak takut dengan kuasa saya, saya sangat bersyukur kerana saya muda untuk berteman dengan anda, tetapi terutamanya ‘lama’ saya, yang terbaik belum datang dalam perjalanan gila ini!

Mesej itu disertai sepanduk yang hanya dibaca, “Berjuang seperti Brenda.”

Doherty berkongsi sepanduk dengan pengikutnya sendiri dan menjawab sentimen manis Garth, menulis, “Saya sangat berbangga dengan persahabatan ini dan saling menghormati dan kekaguman yang kita miliki untuk satu sama lain.”

Shannen Doherty mencukur rambutnya ketika dia bertarung dengan kanser payudara

Jul.21.201600:30

Ikut Ree Hines di Twitter.