Bintang ‘90210’ masih tidak bercakap antara satu sama lain

Bekas “Beverly Hills, 90210” bintang – dan musuh! – Jennie Garth dan Shannen Doherty baru-baru ini menamatkan perang selama 20 tahun dan persaingan awal mereka untuk menjalin hubungan persahabatan yang mengejutkan.

Dan sementara Garth, 40, dan Doherty, 41, juga telah memperbaiki pagar dengan Tori Ejaan, perkara-perkara tidak begitu hangat dan kabur antara Garth dan rakan-rakan “90120” gal Tiffani Thiessen.

FOTOS: Kehidupan Jennie Garth sebagai seorang ibu

Menyertai pelakon sabun remaja yang dicintainya pada 1994 selepas berlepas skandal Doherty, Thiessen, 38, dan Garth dengan cepat menjadi kamera BFF di luar kamera – dengan Garth bahkan mengetuk Thiessen menjadi pengiring pengantin di perkahwinannya.

Tetapi sejak itu mereka telah jatuh, sumber memberitahu Kami Mingguan.

Semasa pesta 2009, seorang tetamu mengenang, Garth yang berhadapan batu tidak akan melihat pelakon “White Collar” ketika Thiessen menyapa.

PHOTOS: bintang 90an sekarang dan kini

“Akhirnya, Jennie tersentak, ‘OK? Kamu mendapat saya?’,” Kata tetamu. “Tiffani kelihatan malu dan Jennie pergi jauh. Ia sangat janggal.”

Tetapi perkara-perkara yang lebih manis dengan Garth, Doherty dan Ejaan pada hari ini, dengan Garth walaupun bersandar pada Ejaan, 38, selepas perpecahannya yang menyakitkan dari suami Peter Facinelli.

“Ia seperti rakan sekolah menengah yang kamu lawan tetapi sekarang suka,” kata sumber lain. “Mereka sebahagian besar masa lalu anda!”

 

Kandungan yang berkaitan:

  • Peguam Travolta: Pelanggan saya ditegakkan
  • Pemain drum OneRepublic ditangkap kerana serangan
  • Brandi Glanville mahu ‘membunuh’ Leann Rimes