‘Big Bang Theory’ bintang yang mengejutkan pendirian Sheimon-Amy, Mayim Bialik

Adakah Sheldon Cooper dan Amy Farrah Fowler akan mendapat asas kedua pada “The Big Bang Theory”? Tidak, jika Mayim Bialik, yang memainkan ahli neurobiologi neraka pada hit CBS, ada yang mengatakan.

“Saya suka dengan cara kami,” katanya kepada TODAY.com.

“Sheldon memberi komen bahawa dia boleh memaparkan kedua-dua mereka dengan jujur ​​(dan) dengan jujur, saya terkejut bahawa pengeluar bersedia untuk mempunyai karakternya berkata demikian,” kata bekas “Blossom” bintang itu.

“Saya fikir ia benar-benar manis bahawa kami menggambarkan hubungan intim romantis yang tidak begitu romantis yang sangat manis, tetapi apa-apa boleh berlaku pada pameran kami.”

Itu termasuk beberapa pukulan keriting, masa yang tidak dapat dilupakan bahawa peminat boleh menikmati (atau mengasyikkan) sekali lagi pada siaran semula hari Kamis “The Fish Guts Aplacement.”

Pada asalnya, penonton tidak bertujuan untuk benar-benar melihat Sheldon menyerahkan hukuman ganas kepada teman wanitanya yang “sangat buruk”.

“Orang nakal itu (pada mulanya) sepatutnya menjadi kamera luar,” kata Jim Parsons di PaleyFest bulan lalu, sambil menambah: “Ia adalah salah satu perkara paling sukar yang pernah saya lakukan – kerana saya mendapati ia sangat menarik.”

Tetapi Bialik membayar harga untuk percubaan berulang-ulang bintangnya “untuk mendapatkan bunyi yang kita inginkan”: “Ada beberapa kemerahan,” dia mengakui.

“Satu perkara yang saya suka tentang Amy ialah dia sangat jujur ​​hampir kepada kesalahan” – kecuali apabila dia menipu Sheldon, Bialik memberitahu kami. “Dia tidak takut untuk membongkatkan peraturan dari segi apa yang diharapkan daripada dia, atau apa yang orang fikir dia harus bertindak, berpakaian seperti, seperti (atau) mempunyai hubungan seperti itu.”

Dan seperti wataknya yang bijak, Bialik mahu menggalakkan kanak-kanak perempuan meneruskan sains. Pelakon itu juga telah bekerjasama dengan DeVry University untuk memberi inspirasi kepada wanita muda untuk meneruskan matlamat mereka.

Malangnya, Bialik tidak berkongsi sebarang masa skrin dengan pelawak legenda Bob Newhart, yang hadir di acara 2 Mei.

“Saya tidak berada dalam episod sedih, jadi saya tidak dapat bertemu dengannya,” kata pelakon yang tercinta itu. “Saya sangat peminat ‘Newhart’ dan membelanjakan ramai – Saya tidak tahu sama ada mereka adalah tahun remaja yang kesunyian, tetapi banyak tahun remaja yang sesuai menonton ” Newhart ‘lewat malam.”

Ketika kami meminta Bialik apa siri lain yang dia ingin tetamu pada dirinya sendiri, dia mengaku, “Saya tidak menonton televisyen. mendengarnya daripada pertunjukan. Saya peminat besar ‘Pendedahan Utara’ 20 tahun yang lalu. Saya benar-benar duduk di sebelah (bintangnya) Rob Morrow pada manfaat Alzheimer ini pada malam yang lain dan saya tersesat di kepala saya sepanjang masa. Saya pernah mendengar bahawa ‘Downton Abbey’ adalah pertunjukan yang baik dan saya kadang-kadang kelihatan baik dalam tempoh masa, jadi mungkin menyeronokkan. “

(Mungkin Lady Edith boleh menemubual saintis terkenal Marie Curie untuk ruangan akhbarnya?)

Ke mana “Big Bang” diketuai, Bialik sepenuhnya dalam kegelapan.

“Kami tidak tahu apa-apa” mengenai pusingan keenam musim yang akan datang, dia memberitahu kami. “(Para penulis) semacam pergi ke mana minat mereka mengambilnya!”

Adakah anda berharap Amy dan Sheldon mencari semangat pada “Big Bang”? Beritahu kami di laman Facebook kami!

Kandungan yang berkaitan:

  • Bintang ‘Big Bang Theory’ menggoda episod, romantik
  • Bob Newhart kepada tetamu di ‘Big Bang Theory’
  • ‘Big Bang Theory’ melakonkan nombor klasik ‘Rocky Horror’

Lebih dalam The Clicker:

  • ‘Dexter’ teman wanita maut kembali untuk musim lapan
  • Mengapa Lazaro masih di ‘American Idol’?!
  • ‘Remaja Ibu’ Farrah mengesahkan pita seks: ‘Sesuatu yang saya perlukan secara peribadi untuk saya’