‘Bethenny’ gril Kate Gosselin di mana wangnya pergi

“Tunjukkan wang saya!” Keperibadian realiti menjadi tuan rumah pertunjukan talk show Bethenny Frankel juga telah mengucapkan frasa yang terkenal dari “Jerry Maguire” ketika dia menemubual ibu berganda Kate Gosselin.

Keperibadian “Real Housewives of New York City” ingin mengetahui bagaimana Gosselin membelanjakan kekayaan TV realitinya, dan tidak melepaskan jawapannya ketika Gosselin melangkah. Pada satu ketika, Frankel menyeru hakikat bahawa Gosselin telah “membuat banyak wang” pada TV realiti. 

Apabila Gosselin tidak mengatakan lebih daripada wang itu adalah rahmat dan dia mempunyai tisu perut, Frankel menekan: “Anda berkata secara terbuka bahawa anda memerlukan sokongan anak-anak anda, anda memerlukan wang untuk menyokong anak-anak anda. fikir orang ingin tahu di mana wang itu pergi, di mana wang itu. “

Pada tahun 2010, tahun sebelum “Kate Plus 8” dibatalkan oleh TLC, Panduan TV melaporkan bahawa ibu TV realiti membuat $ 250,000 episod. Sejak pertunjukan berakhir, Gosselin telah muncul dalam pelbagai program realiti (termasuk “Dancing With the Stars” dan “Selebriti Wow Swap”), menulis beberapa buku, dan bekerja secara ringkas sebagai blogger untuk CouponCabin.

Gosselin memberitahu Frankel dia “tidak mempunyai apa-apa untuk disembunyikan,” tetapi apabila tuan rumah ceramah-ceramah itu terus bertanya, dia akhirnya mendedahkan bahawa wang itu telah disodok untuk tujuan yang sangat baik.

“Sebahagian besar daripada apa yang kami buat, saya, secara peribadi mengambil dan meletakkan dalam dana kolej untuk (anak-anak) kerana mereka akan pergi ke kolej,” Gosselin mengakui. “Oleh itu, saya menggunakan kupon, kita tidak memakai jenama teratas. Perkara-perkara ini kepada saya benar-benar tidak begitu penting, tetapi kolej, sekolah dan rumah mereka, di mana mereka tinggal adalah penting.”

Gosselin juga memberitahu Frankel bahawa dia berasa “sedih dan empati dan kasihan” untuk bekas suami Jon Gosselin, yang membintangi dengannya di TLC mereka menunjukkan lima musim pertama. Dia baru-baru ini memfailkan saman terhadap mantannya, yang kini bekerja sebagai pelayan, menuduh dia menggodam telefon dan komputernya untuk mendapatkan kandungan fitnah untuk buku “Kate Gosselin: Bagaimana Dia Fooled Dunia” oleh Robert Hoffman.

Lihat apa lagi ibu lapan memberitahu “Bethenny” apabila wawancara disiarkan pada 3 Oktober. Semak Bethenny.com untuk masa udara setempat.