Bethany Joy Lenz menyanyi untuk ‘One Tree Hill’

Kemampuan nyanyian Bethany Joy Lenz bukan mengapa dia dilemparkan sebagai Haley James di “One Tree Hill.” Namun bakatnya yang bersuara telah menjadi sebahagian daripada wataknya – malah mempengaruhi plot drama remaja.

Semasa penggambaran semasa musim pertama siri WB, pencipta dan pengeluar eksekutif Mark Schwahn berlaku untuk mendengar suara Lenz.

“Dia berdiri di sudut nyanyian yang ditetapkan – di garaj tempat letak kereta dengan akustik yang sangat baik! Dia mempunyai suara yang luar biasa, salah satu suara yang anda dengar dan anda fikir orang itu harus berada di Broadway. Kenapa dia membuang masa dia bertindak? “Kata Schwahn.

Menemui Lenz memang mahu menyanyi di acara itu (jam 8 pagi ET) Schwahn mengembangkan satu barisan cerita di mana Haley mula beraksi di sebuah kelab tempatan dan kemudian pergi melawat.

Memutuskan untuk mempunyai fiksyen cermin kehidupan sebenar, pengeluar “One Tree Hill” yang dijadualkan Lenz di lawatan konsert 23-bandar, bersama dengan Tyler Hilton, yang bintang tamu sebagai Chris Keller dan Gavin DeGraw, yang “Saya Tidak Ingin Jadi” adalah lagu tema pertunjukan.

Ini membawa kepada Lenz menjaringkan kesepakatan dengan Epic Records, dengan album lagu-lagu asal yang dijangka dilepaskan awal tahun depan.

Menyanyi adalah semangatnya
“Saya mungkin menyanyi sebelum saya boleh bercakap,” kata pelakon berusia 24 tahun itu. “Teater muzik adalah semangat saya. Sekiranya saya mampu, saya hanya akan mengadakan teater makan malam dan menjalani kehidupan yang mudah. ​​”

Lenz berada di Los Angeles dengan teman lelakinya, musisi Michael Galeotti, dalam satu rehat singkat dari Wilmington, N.C., lokasi di mana “One Tree Hill” dihasilkan.

26 gambar

Tayangan slaid

Penglihatan Selebriti

Jake Johnson dan Damon Wayans Jr pada “Let’s Be Cops,” permaidani merah, Selena Gomez diabadikan dalam lilin dan banyak lagi.

Galeotti memegang tangannya ketika dia melintasi banyak Warner Bros ke kopi studio. Tetapi dia duduk di meja lain – namun masih dalam hubungan mata – ketika dia ditemubual tentang kehidupan dan kariernya.

Dia tidak akan bercakap mengenai Galeotti atau hubungan mereka, dan sama-sama bijak apabila ditanya sama ada pemisahan perkahwinan ringkas dan kehidupan sebenar antara bintang-bintangnya Chad Michael Murray dan Sophia Bush membuat penggambaran sulit. Beliau hanya mengulas bahawa “semua orang sangat profesional.”

Schwahn mengulangi komen itu, dengan menyatakan bahawa ketika Murray dan Bush mula bertarikh, dia memberitahu mereka, “Saya berharap anda bahagia sepanjang hidup anda bersama-sama, tetapi jika anda tidak, saya tidak boleh memenuhi garis cerita.”

Lenz bertindak dan muncul dalam iklan sebagai seorang kanak-kanak dan kemudiannya pada opera sabun siang hari “Guiding Light” selama beberapa tahun.

‘Inilah saya di sekolah menengah’Apabila dibentangkan dengan peranan Haley, dia mengenal pasti watak dengan segera.

“Ini saya di sekolah menengah,” katanya.

“Kami mencari seorang gadis yang boleh menjadi sejenis wanita, tetapi juga unik dan berbakat,” kata Schwahn. “Haley adalah seseorang yang melihat dunia dengan perspektif yang sedikit rumit pada satu masa di sekolah menengah ketika berpasangan, berpegang teguh kepada barisan syarikat, membawa anda melalui. Joy mempunyai sudut pandang yang tidak semestinya berasaskan kerjaya dan saya mahukan kualiti tersebut untuk Haley. “

“Saya telah datang ke tempat dalam hidup saya di mana saya tidak begitu peduli,” kata Lenz. “Saya gembira sekarang dan walaupun saya tidak bekerja, ia akan baik-baik saja.”

Sekarang dalam musim ketiga, “One Tree Hill” tetap popular dengan penonton wanita inti, tetapi sedang berjuang dalam demografi penilaian lain.

Seperti biasa ketika menarik minat remaja, pertunjukan sangat rewel tentang bagaimana bintang-bintang muda kelihatan.

Jelas seseorang dengan rasa fesyen individu – pada hari ini pakaian balutan bunga dengan sedikit pengilat – Lenz mengakui dia chafes sedikit di bawah sekatan itu.

Hers adalah peranan utama yang terakhir dalam kumpulan persembahan itu, dan dengan jelas membezakannya daripada berambut perang, bintang rambut berambut keriting Hilarie Burton, Lenz terpaksa mencelupkan rambutnya, rambut kerinting menjadi lebih gelap dan licin.

“Kami mendapat panggilan telefon setiap minggu mengenai rambut, almari pakaian,” kata Lenz. “Anda tidak tahu. Jika saya mahu meletakkan klip di rambut saya, kita perlu mengambil gambar dan hantar ke L.A. “