Bergerak! Taylor Swift dan pelakon Tom Hiddleston melihat ciuman di pantai

Taylor Swift dan Tom Hiddleston? Cakaplah adalah jadi!

TaylorSwift / Tom Hiddleston
Taylor Swift dan Tom Hiddleston … bersama-sama?AP

OK, mungkin tidak semua orang teruja dengan berita bahawa (seperti gambar kelihatan mendedahkan) puteri pop Amerika dan kemungkinan James Bond yang akan datang di Britain (dan Loki semasa dalam filem Marvel Comics) berkencan. Tetapi ada di antara kita!

LEBIH: Taylor Swift adalah ‘penghormatan pembantu paling gembira’ dalam perkahwinan rakan terbaik – lihat gambar-gambar!

Pasangan itu ternampak melayang di pantai berhampiran Swift’s Westerly, Rhode Island, rumah, bibir dan tangan mereka rapat.

Secara semulajadi, peminat menjadi liar di media sosial:

Itulah semua yang kita tahu (tiada siapa lagi yang mengulas), kecuali Swift, 26, dan Hiddleston, 35, kelihatan cantik bersama. Dia baru-baru ini keluar dari hubungan dengan DJ Scotland dan kekasih lama Calvin Harris.

Hubungan Swift dan Harris muncul pada catatan yang mesra, walaupun kedua-duanya telah memadam gambar antara satu sama lain dari akaun Instagram mereka dalam beberapa hari kebelakangan ini.

Hiddleston dan Swift juga baru-baru ini dikaitkan pada Met Gala Mei, di mana mereka berdiri dan menari bersebelahan sementara “Crazy In Love” Beyoncé dimainkan. (Kami fikir kita melihat percikan walaupun ketika itu.)

https://www.instagram.com/p/BE8mCj3o_kP

LEBIH: Bekas teman lelaki Taylor Swift, Calvin Harris berhenti berdiam diri selepas perpecahan

Tetap gila, anda berdua!

Pembicaraan tweet Taylor Swift dan Calvin Harris: Tiada ‘darah yang tidak baik’

Jun.03.201600:25

Ikut Randee Dawn di Twitter.