Ben Stiller dan Christine Taylor mengumumkan pembahagian mereka selepas 17 tahun perkahwinan

Malangnya, kami di sini untuk menghantar “eugoogly” hari ini … untuk perkahwinan Derek Zoolander sendiri.

Pelakon Ben Stiller, 51, dan Christine Taylor, 45, telah mengumumkan perpecahan mereka.

Ben Stiller, Christine Taylor memanggilnya berhenti selepas 17 tahun perkahwinan

Mei.27.201700:27

“Dengan cinta dan saling menghormati antara satu sama lain, dan 18 tahun yang kami bersama-sama sebagai pasangan, kami telah membuat keputusan untuk memisahkan,” mereka mengesahkan HARI INI dalam satu kenyataan bersama.

Mereka menambah, “Keutamaan kami akan terus membesarkan anak-anak kita sebagai ibu bapa yang setia dan rakan-rakan yang paling dekat. Kami dengan baik meminta agar media menghormati privasi kami pada masa ini.”

Berita sedih untuk anak-anak Ella Olivia, 15, dan Quinlin Dempsey, 11. Di sini berharap keluarga dapat memeluk tahap kesatuan Nick-and-Mariah dalam bab ini yang baru.

Kedua-dua mereka berkahwin pada tahun 2000 selepas bertemu dengan satu set juruterbang TV yang tidak disiarkan yang dipanggil “Heat Vision and Jack.”

“Hubungan kami ialah sesuatu yang beransur-ansur yang berlaku dalam tempoh yang cepat, mungkin tujuh atau lapan bulan,” kata Stiller kepada Parade pada bulan Disember 2013. “Kami baru saja mulai bergaul dengan satu sama lain dan ia berkembang menjadi ‘Wow, ini terasa hebat. Saya sangat suka orang ini. Saya fikir saya suka orang ini. Saya benar-benar melakukan – saya cinta orang ini. ‘Ia memukul saya dari biru. “

Ben Stiller and Christine Taylor call it quits after 17 years of marriage.
Ben Stiller dan Christine Taylor memanggilnya berhenti selepas 17 tahun perkahwinan.

Mereka telah muncul dalam beberapa filem bersama-sama, termasuk “Dodgeball: A True Underdog Story,” “Tropic Thunder” dan dua filem “Zoolander”.

Walaupun mereka tidak akan memainkan minat cinta sebenar lagi, kami berharap keluarga mereka semua yang terbaik semasa peralihan ini.

BERKAITAN:

Ben Stiller membuka buat kali pertama sejak mendedahkan diagnosis kanser

Anak lelaki Ben Stiller menyampaikan pout biru ‘Blue steel’ pada perdana ‘Zoolander 2’