Ben Affleck’s phoenix back tattoo: Pelakon ‘Batman’ mendedahkan ia ‘palsu untuk filem’

Jadi yang mengingati tato belakang epik Ben Affleck menunjukkan beberapa bulan lalu? (Jujur, bagaimana anda boleh lupa?)

Adakah tatu belakang Ben Affleck nyata? Dia akhirnya mendedahkan kebenaran

Mac.21.201600:23

The phoenix yang berwarna-warni, dilihat ketika Affleck, 43, berada di sebuah filem yang ditetapkan pada bulan Disember, dan semua orang bertanya-tanya sama ada dakwat itu adalah metafora untuk perceraian pelakon baru-baru ini. Nah, minggu ini, Affleck akhirnya memberi kami jawapan.

Eksklusif ... First Shots: Ben Affleck's Huge Back Tattoo
Eksklusif … 51926083 Tembakan pertama tatu belakang baru Ben Affleck yang besar pada naga semasa di set filem barunya ‘Live By Night’ di Los Angeles, California pada 8 Disember 2015. Ben telah mendapat tatu semasa menjalani perpecahannya dari isteri Jennifer Garner. Tatu itu meliputi keseluruhannya dari atas ke bawah. FameFlynet, Inc – Beverly Hills, CA, Amerika Syarikat Vasquez / Dunkin D / FameFlynet

Isyarat spoiler: “[Ia] palsu untuk filem,” kata Affleck, 43, kepada Mario Lopez di Extra. (Filem, “Live By Night” akan berakhir pada 2017.)

BERKAITAN: Ben Affleck berkata dia dan Jennifer Garner ‘sangat baik’

Bahawa dikatakan, Affleck bukanlah orang asing yang berada di bawah jarum. “Saya sebenarnya mempunyai sejumlah tatu … tetapi saya cuba memilikinya di tempat yang tidak perlu banyak perlindungan,” kata Affleck kepada Extra. “Mereka mendapat semacam ketagihan, tatu, selepas beberapa lama.”

BERKAITAN: Tinggalkan Ben dan Adam sahaja! Kes bagi tato belakang lelaki

Walaupun kehidupan peribadi pelakon “Batman” telah menjadi topik hangat dalam beberapa bulan kebelakangan ini, kedua-dua Affleck dan bekas Jennifer Garner telah membuatnya berkelas, bercakap sangat tinggi antara satu sama lain dan keseluruhan perkahwinan mereka.

“Anda tahu apa yang kami lakukan dengan baik,” kata Garner pada hari Ahad lalu. “Anak-anak yang hebat, mereka akan bangun dan pergi ke sekolah tidak lama lagi. Dan Ben ada di sana, dan dia akan mengambil mereka.”

Affleck menyuarakan sentimen itu kepada New York Times minggu lepas, memberitahu akhbar itu: “Jen hebat, dia seorang yang hebat, kami sangat hebat, saya hanya melihat dia pagi ini, jadi itulah realiti yang saya tinggalkan.”

BERKAITAN: Ben Affleck menunjukkan tatu belakang yang besar, sementara Justin Bieber teases lebih kecil

Jadi Affleck boleh berehat mudah mengetahui bahawa keluarga – seperti dakwat bukan phoenix – kekal.

Justin Bieber dan Ben Affleck adalah tato baru yang berani sukan

Disember.11.201501:09