Bekas ‘Sarjana Muda’ Ali Fedotowsky berkahwin dengan Kevin Manno dalam perkahwinan yang layak di syurga

Ali Fedotowsky mungkin membuat namanya sebagai “Sarjana Muda”, tetapi dia secara rasmi keluar dari kelab perseorangan, dan kami tidak boleh lebih bahagia untuknya.

Bintang berusia 32 tahun “Bachelorette” musim enam penganut perkahwinan Kevin Manno pada hari Jumaat, melaporkan Kami Mingguan. Perkahwinan itu diadakan di rumput pantai di Terranea Resort di Los Angeles. (Kerana sebaik sahaja anda pergi “Sarjana Muda,” anda membiasakan diri dalam melakukan perkara-perkara dalam lokasi indah yang mempesonakan.)

Ali Fedotowsky married her fiance, Kevin Manno
Sepatah syurga mereka sendiri.Brandon Kidd Photography for Us Weekly

Fedotowsky dan Manno mengalu-alukan anak pertama mereka, Molly, tujuh bulan yang lalu – jadi sudah tentu dia membuat gadis bunga terkecil (dan pasti paling menggemari)! Anak anjing pasangan itu, Owen, juga merupakan sebahagian daripada upacara itu.

BERKAITAN: Ali Fedotowsky dan tunang Kevin Manno berkongsi foto pertama anak perempuan mereka

“Sepanjang hidup saya, saya selalu membayangkan hari perkahwinan saya,” kata Fedotowsky kepada Kami Mingguan. “Hari ini jauh lebih baik dari apa yang dapat saya impikan, Kevin adalah satu cinta sejati dalam hidup saya, dan saya berasa sangat bertuah untuk memanggil suaminya, saya amat berbesar hati untuk menjadi Puan Manno.”

Tarian For Kids Holiday Party
Little Molly, yang bertindak sebagai gadis bunga di perkahwinan, dilahirkan pada bulan Jun lalu.Loreen Sarkis / Getty Images

Kami juga melaporkan bahawa Fedotowsky mengenakan gaun, tali Alvina Valenta tanpa tali, dan berjalan ke lorong untuk versi “Ho Hey” oleh The Lumineers.

BERKAITAN: Ali Fedotowsky mendedahkan buruh yang ‘luar biasa’: ‘epidural saya berhenti bekerja’

Beberapa kawan selebritinya telah hadir untuk majlis tersebut, termasuk bintang “The Big Bang Theory” Kaley Cuoco dan rakan sebaya “Bachelorette” Andi Dorfman.

Fedotowsky bertunang dengan Manno pada tahun 2015. Dia sebelum ini terlibat dengan pilihan “Bachelorette” nya, Roberto Martinez.

Fedotowsky, yang blog di Aliluvs.com, telah membuka perjalanannya melalui cinta dan kini menjadi ibu – jadi kami yakin kami mempunyai lebih banyak butiran (dan foto) untuk menantikan.

5 Annual Red Carpet Safety Awareness Event - Arrivals
Fedotowsky dan anak perempuannya Molly menghabiskan masa yang berkualiti bersama-sama pada satu acara pada September lepas.Tara Ziemba / Getty Images

Tahniah kepada pasangan yang bahagia!