Beanie Feldstein berkongsi cerita tentang masa kanak-kanak yang canggung dengan Adam Levine

Ia tidak selalu menjadi petualang cinta antara sahabat lama Beanie Feldstein dan Adam Levine.

Bintang “Lady Bird”, yang muncul dalam video “Girls Like You” Maroon 5 baru-baru ini, telah mengenali Levine sejak dia seorang gadis kecil, terima kasih, sebahagiannya, pada kenyataan bahawa abangnya, Jordan Feldstein, adalah Maroon 5 yang lama pengurus.

Tetapi ketika dia menceritakannya, dia dan penyanyi, 39, pernah memukul patch kasar sejak awal.

Pelakon Broadway, 24, mengambil alih Instagram dengan snap di belakang layar dari set “Girls Like You,” tetapi klik atau leret ke kanan, dan anda akan melihat gambar yang lebih tua dari dia sebagai seorang anak muda yang menarik – senyum! – dari ciuman rocker itu.

Adam Levine and Beanie Feldstein
Dia tidak akan disayangi: Beanie Feldstein berkongsi foto masa kanak-kanak yang lucu dengan penyanyi Maroon 5 rocker Adam Levine.@beaniefeldstein / Instagram

“Ketika saya berumur lima tahun, Adam mendedikasikan lagu saya di salah satu pertunjukan pertama band dan saya berdiri di kerusi saya dan berteriak, ‘Saya Benci ANDA! STOP EMBARRASSING ME!’ dan berlari keluar dari bilik, “Feldstein menulis dalam kapsyen itu.

“Hampir dua puluh tahun kemudian, dia menjemput saya untuk menjadi sebahagian daripada sesuatu yang sangat istimewa dan saya memutuskan untuk tidak keluar dari bilik,” katanya..

Foelstein datang dalam video itu lima bulan selepas kematian saudaranya Jordan. Pengurus bakat meninggal dunia Disember lalu pada usia 40 tahun akibat daripada bekuan darah yang berasal dari kakinya.

Bintang Lady Bird, Beanie Feldstein tidak akan mengubah namanya

Februari.26.201802:32

Tetapi ikatan istimewa Feldstein dengan jurulatih “Suara” benar-benar membangkitkan generasi.

Ibunya, Sharon Feldstein, dan ibu Levine, Patsy Noah, telah berteman sejak mereka remaja. (Sharon Feldstein juga ibu kepada pelukis Hollywood Jonah Hill, 34.)

“Anak-anak kita dibesarkan bersama, hampir seperti saudara lelaki dan perempuan,” kata Nuh baru-baru ini kepada Rakyat.

Dan sementara mereka dengan jelas membesarkan anak-anak mereka sendiri dengan banyak cinta, Sharon Feldstein dan Patsy Noah juga telah membuka hati mereka kepada anak-anak lain di seluruh negara. Bersama ibu Alicia Keys, Terria Joseph, mereka bersama-sama mengasaskan YourMomCares amal, sekumpulan ibu selebriti yang menggunakan sumber dan keterlihatan mereka untuk membantu kanak-kanak yang memerlukan.