Bagaimana K-Fed mendarat di ‘One Tree Hill’

Semasa pasukan undang-undang menyingkirkan sepina, Kevin Federline menuju ke “Bukit!”

“One Tree Hill,” iaitu. The rapper (dan bekas suami Britney Spears) akan bergabung dengan penduduk Tree Hill, N.C., untuk peranan pembintang tetamu dalam drama bersiri CW itu.

K-Fed akan dipaparkan dalam arc pelbagai episod sebagai Jason – “penyanyi yang enak dan misterius” dari kumpulan rock yang dipanggil No Means Ya, Orang melaporkan.

“Kevin masuk dan (menguji) dan dia melakukan pekerjaan yang hebat,” kata pencipta Mark Schwahn dilaporkan kepada People. “Dia benar-benar seolah-olah seorang lelaki yang manis dan saya rasa dia akan menjadi hebat dalam hal itu.”

Dan sementara dia memahami bahawa sesetengah orang mungkin melihat ini sebagai pemutus stunt disebabkan oleh profil terkini Federline dalam media, Schwahn berkata ia sebenarnya datang kepada Kevin sebagai pelakon yang sesuai untuk bahagian.

“Saya sepatutnya mengatakan bahawa dia bagus untuk watak itu,” kata Schwahn. “Saya tidak tahu apa-apa tentang kanak-kanak itu, tetapi dia seolah-olah sangat manis dan sangat ikhlas untuk bekerja keras dan merebut peluang. Ia hanya menjadi baik dalam peranan. “

Kevin mendaratkan pertunjukan dramatik pertamanya yang pertama tahun lalu, ketika dia berbintang tamu sebagai seorang perompak bernama Cole Tritt dalam satu episod “CSI: Penyiasatan Pemandangan Jenayah.” Episod, di mana dia memakai topeng babi, menerima pencalonan Emmy untuk Rawatan Bukan Prostetik yang Cemerlang pada tahun ini.

Kredit TV dan filemnya yang lain termasuk bermain “tukang goreng” dalam komersil Nationwide terkenal yang disiarkan pada Super Bowl tahun lepas; banyak penampilan (seperti dirinya sendiri) pada “WWE: Monday Night Raw;” dan perannya sebagai penari dalam “You Got Served.”

Akhirnya, sudah tentu, acara UPN 2005, “Britney + Kevin: Chaotic,” menawarkan realiti penilaian-mencabar yang menceritakan kejutan dan perkahwinan Britney.