Ayah mertua Jimmy Fallon – yang terselamat dari jet pejuang – mendapat kejutan ‘Malam ini’ yang manis

Jimmy Fallon adalah seorang lelaki yang lucu. Dan, kami mengesyaki, dia lelaki yang hebat. Apa yang tidak kita ketahui sehingga malam Selasa, dia juga seorang lelaki menantu yang hebat.

Fallon mengambil masa beberapa minit semasa “The Tonight Show” pada Selasa untuk memberitahu kisah unik dan mendebarkan bapanya, eksekutif penerbangan dan mantan penyerang laut Amerika William H. Juvonen, yang pada tahun 1961 terpaksa dikeluarkan daripada F- 8C jet salib semasa latihan.

Juvonen terselamat sebahagiannya terima kasih kepada kerusi lontaran Martin-Baker … yang menjadikannya layak untuk keahlian eksklusif di Tie Club syarikat itu. (Ahli mendapatkan hubungan istimewa dengan versi simbol penyingkiran Martin-Baker di atasnya, dan Fallon memakai itu pada hari Selasa.)

William Juvonen while a Marine Aviator and in 2015.
William Juvonen manakala Aviator Marin dan pada tahun 2015.Youtube

Cepat ke hadapan untuk musim panas lalu, ketika lelaki menantang Juvonen (yang menikah dengan Nancy anak perempuannya pada tahun 2007) berjalan di London yang mempunyai kerusi ejaan di tingkap depan. Sekali di dalam kedai, Fallon mengetahui bahawa ia menjual jam tangan khas, tetapi hanya kepada ahli Kelab Tie. Selepas mengesahkan nombor Kelab Tali Juvonen, Fallon dibenarkan membeli jam tangan istimewa untuk ayah mertuanya – dan memegangnya sehingga kamera supaya penonton dapat melihat band merah yang mengelilingi tepi luar muka.

Tetapi bukan sekadar cerita yang hebat: Fallon mengejutkan lengannya. Ayahnya menantunya berada di khalayak ramai, dan selepas dia selesai bercakap, dia terikat kepada orang ramai untuk memberi menonton terus kepada Juvonen.

“Terima kasih atas perkhidmatan anda, dan terima kasih atas anak anda!” dia ketawa.

Awww. Anda benar-benar harus melihat keseluruhan video untuk diri sendiri, jadi tonton dan lihat!

Ikuti Randee Dawn di Google+ dan Twitter.