Arie siapa? Becca memulakan penggambaran ‘The Bachelorette’

Sekarang anda mempunyai kira-kira dua minggu untuk memproses apa yang berlaku kepada Becca Kufrin pada musim kemuncak “Sarjana Muda,” siapkah anda melihatnya sebagai Sarjana Muda baru?

Pengumuman berusia 27 tahun dari Minnesota mula membuat penggambaran musim “Bachelorette” pada hari Khamis. Kami yakin ia tidak mudah baginya untuk meneruskan hidupnya selepas Arie Luyendyk Jr memecah keterlibatan mereka dan memperbaharui percintaannya dengan Lauren Burnham, tetapi ia membantu pengeluar TV bersemangat untuk memperkenalkannya kepada beberapa orang yang layak (dan mungkin kelihatan kacak) lelaki.

Tuan rumah Chris Harrison berkongsi sekilas Kufrin di rumah agam Bachelorette. Dia betul … dia menakjubkan!

Pembuat “Bachelorette” Mike Fleiss menyiarkan beberapa lagi gambar di belakang.

Kufrin mendapat permulaan sebagai Sarjana Muda baru pada “After the Final Rose” baru-baru ini, apabila dia bertemu dengan beberapa pelamarnya. Ia tidak terlalu awal untuk mula memikirkan majlis mawar pertama.

Becca Kufrin and Darius on the
Kufrin diperkenalkan kepada lima peserta “Bachelorette” pada “After the Final Rose,” termasuk Darius.ABC

Semasa penampilan di talk show Ellen DeGeneres pada minggu ini, Kufrin merenung jenis lelaki yang dia cari.

“Ciri-ciri fizikal, saya tidak mempunyai jenis. Saya berada di atas papan. Kebiasaannya, saya mahukan seseorang yang jujur ​​dan setia … jelas, “katanya tertawa dari penonton studio.

“Jangan biarkan terlalu tinggi,” DeGeneres bercanda. (Maaf, Arie, tetapi anda tidak akan menjalani perpecahan untuk seketika.)

Semoga Kufrin mendapati orang yang jujur ​​dan setia pada “The Bachelorette.” Musimnya akan dimulakan pada 28 Mei di ABC.

Sean dan Catherine Lowe membuka kejayaan ‘Sarjana Muda’

Oktober.24.201703:39

Ikut Shane Lou di Twitter.