‘Apa yang Musang itu katakan?’ Ylvis menjawab soalan utama pada HARI INI

Ia adalah soalan yang telah berjalan di dalam otak berjuta-juta, dan hari Jumaat pada HARI INI kumpulan Yalvis Norway bertanya sekali lagi, “Apa yang dikatakan Fox itu?”

Bard dan Vegard Ylvisåker, dua bersaudara dalam kostum haiwan yang berbulu, telah mengumpulkan 100 juta tontonan YouTube dan mempunyai lagu yang paling banyak ditayangkan di web. Tetapi mereka memberitahu HARI INI bahawa mereka sebenarnya cuba menghasilkan “anti-melanda,” dan ia “kembali.”

Juga, sebab sebenar di sebalik menulis lagu itu, mereka bercanda, adalah untuk mendapatkan wawancara dan persembahan pada HARI INI – rancangan yang bekerja dengan indah. “Ini rancangan kami,” kata Vergard. “Ini adalah matlamat utama kami duduk di Norway, memikirkan apakah kami akan melakukan ini pada pameran TODAY, bagaimana kami akan melakukannya? Jadi kami membuat lagu mengenai rubah itu.”

Bertemu dengan saudara-saudara di belakang ‘Apa yang dikatakan Fox itu’

Oktober.11.201302:26

Dan impian mereka menjadi kenyataan ketika mereka bercakap dengan sauh TODAY – yang memakai ikat kepala rubah-dan memainkan lagu hit mereka di Rockefeller Plaza.

Jadi, yang paling penting, apa kata rubah itu?

“Ternyata rubah itu sangat individual,” kata Vergard, mengakui bahawa lagu itu menyediakan banyak bunyi yang mungkin. “Kami meliputi keseluruhan spektrum.”