Apa yang harus ditonton di Netflix sekarang: Filem dan rancangan TV terbaik bulan ini

Netflix mempunyai pengaturcaraan yang lebih hebat daripada sesiapa sahaja yang mungkin boleh digunakan dalam seumur hidup mereka. Jadi bagaimana anda tahu di mana untuk bermula? Inilah senarai cadangan khas TODAY untuk bulan September yang anda tidak mahu ketinggalan – dari klasik moden untuk melenting muzikal dan klasik kultus. Oleh itu, bersiaplah untuk menetap di sofa anda, dan berehat di dalam semasa ia panas!

Semua baru

Danny (Finn Jones) and Colleen (Jessica Henwick) on
Bersedialah untuk tindakan pemompakan dengan pulangan Danny (Finn Jones) dan Colleen (Jessica Henwick) pada “Iron Fist.”Linda Kallerus / Netflix

“Fist Iron Iron Marvel”

Kembali untuk musim kedua, “Iron Fist” adalah sebahagian daripada alam Marvel yang luas dan bintang-bintang Danny Rand sebagai Iron Fist, pakar seni mempertahankan diri yang mempunyai satu kuasa besar yang dapat dipanggilnya: Iron Fist. (7 Sept)

“Norm Macdonald Memiliki Pertunjukan”

Adakalanya, tajuk muzium baru “Saturday Night Live” yang dibintangi oleh ahli lakonan itu terdengar seperti mereka tidak banyak berusaha ke dalamnya, tapi mungkin kerana mereka memberi tumpuan sangat kepada barisan musim pertama semua bintang tetamu termasuk David Letterman, Jane Fonda, Chevy Chase dan Michael Keaton. (14 Sept)

Netflix's September lineup
Ketawa dengan D.L. Hughley.NETFLIX

“D.L. Hughley: Contrarian”

Comedian, bintang “The Hughleys” dan bekas peserta “Dancing with the Stars” D.L. Hughley ke-11 komedi berdedikasi khas difilemkan di Philadelphia pada bulan Mei. (18 Sept)

Netflix's September lineup
Emma Stone mempunyai impian buruk dalam “Maniac.”NETFLIX

“Gila”

Berdasarkan pertunjukan TV Norway, bintang komedi terhad gelap ini memenangi pemenang Oscar Emma Stone dan Jonah Hill sebagai dua peserta dalam percubaan farmaseutikal yang cuba membaiki minda mereka. Tidak perlu dikatakan, komplikasi berlaku. (21 Sept)

Juga tambah giliran: “Aytpical” (7 Sept, dua musim); “City of Joy” (7 Sept); “Sierra Burgess Adalah Pembunuh” (7 Sept); “Vandal Amerika” (14 September, dua musim); “The Good Cop” (21 September); “Nappily Ever After” (21 September); “Quincy” (21 Sept); “Pegang Gelap” (28 September).

Klasik Bersertifikat

Netflix's September lineup
Chadwick Boseman mengaum sebagai T’Challa dalam “Black Panther.”NETFLIX

“Marvel Studios ‘Black Panther” (2017)

Salah satu daripada blockbusters terbesar pada tahun lepas akan mendarat, jadi pastikan anda menyesuaikan diri dengan kemarahan, pertempuran dan beberapa kuasa pahlawan yang serius. Wakanda selama-lamanya! (4 Sept)

Netflix's September lineup
Anda boleh “Panggil Bidan” terus dari ruang tamu anda.NETFLIX

“Panggil bidan”

Ini menawan, memandang keras pada bidan di litar tengah London sentiasa baik untuk menangis dan ketawa, jadi bersiap-siap untuk penyampaian gembira musim tujuh. (7 Sept)

Netflix's September lineup
Jalankan, jangan berjalan, untuk melihat “The Walking Dead.”NETFLIX

“The Walking Dead”

Berang-berang tetapi masih boleh diperhatikan, manusia vs zombie vs manusia musim kelapan saga akan terhuyung-huyung ke tempat kejadian. (28 Ogos)

Juga tambah giliran: “Quantico” (2 Sept, tiga musim); “Disney’s A Wrinkle In Time” (25 September)

Pergi, Pergi … Pergi!

Netflix's September lineup
Jennifer Garner dalam “13 Pergi pada 30.”NETFLIX

“13 Berjalan 30” (2004) (1 Sept); “Melupakan Sarah Marshall” (2008) (1 Sept); “Ghostbusters” (1983) (1 Sept); “The Dark Knight” (2008) (1 Sept); “The Descent” (2005) (1 September); “The Imitation Game” (2014) (28 Sept).

Jangan jauh! Pastikan anda menyemak semula di sini pada bulan Oktober untuk melihat apa yang akan datang di Netflix.

Ikut Randee Dawn di Twitter.