Angelina Jolie mendedahkan bagaimana perkahwinan telah mengubah kehidupan dengan Brad Pitt

Fikirkan kemas kini keluarga tahunan yang akan dimasukkan ke dalam kad percutian anda penuh dengan pencapaian yang hebat? Bayangkan apa yang seperti Angelina Jolie. 

Pada tahun 2014, dia telah berkahwin dengan Brad Pitt, telah menjadi kehormatan kehormatan oleh Queen Elizabeth II, mengadakan hujung minggu pembukaan terbesarnya dengan “Maleficent,” mengarahkan dirinya dan Pitt dalam “By the Sea” yang akan datang, dan kini bersiap sedia untuk Premiere Krismas filem lain yang diarahkannya, “Tidak.” Dan kemudian ada peranannya sebagai Duta Khas Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu. Phew!

Tetapi NBC Tom Brokaw, yang mewawancarainya pada hari Selasa, mengakui bahawa dia benar-benar berminat untuk mendengar tentang apa yang sedang berkahwin seperti. Inilah beberapa jawapannya yang mengejutkan:

Adakah perkahwinan mengubah perkara di antara mereka? Anda bertaruh!
“Ia berubah,” katanya. “Kami cukup bernasib baik untuk berada dalam keadaan yang luar biasa ini, kami telah berkahwin dengan [enam] anak kami dan mereka adalah sebahagian dari upacara ini, kami semua bersetuju untuk bersama dan hanya berkomitmen untuk hidup bersama ini bukan kerana kami terpaksa … kerana kami benar-benar yakin kami merasakan banyak keluarga. “

Jolie berminat untuk memperbaiki dirinya sejak berkahwin
“Kami mempunyai lebih banyak detik di mana saya berkata, ‘Saya akan menjadi isteri yang lebih baik,'” katanya. “‘Saya akan belajar memasak.’ dan [Brad] berkata, ‘Oh, sayang, tahu apa yang awak baik.’ … Tetapi saya suka, ‘Tidak, tidak, tidak, saya akan mendapatkan perkara ini isteri.’ Dia tahu batasan saya dan di mana saya isteri yang baik dan ibu yang baik. “

Brad Pitt and Angelina Jolie.
Brad Pitt dan Angelina Jolie.KHAP / GG / Hari ini

Dia dan Brad menghabiskan masa berbulan madu mereka sebuah filem mengenai perkahwinan bermasalah
“[Menembak ‘By the Sea’] merasakan seperti yang sesuai untuk dilakukan pada bulan madu kami,” dia ketawa. “Kami mahu mencuba sesuatu, kami mahu saling mendorong, kami mahu menjadi artis dan melihat apa yang kami boleh buat.” Begitu juga duo yang dinamik selalu melihat eye-to-artistic-eye? “Saya yakin saya mempunyai banyak detik dengan pelakon, dan saya pasti dia mempunyai banyak detik dengan pengarah,” katanya..

Tom Brokaw berkongsi lebih banyak dengan Angelina Jolie di NBC News khasnya “Unbroken: The Real Story” pada 9 Disember pada pukul 10 malam. ET. “Unbroken” dibuka di pawagam pada 25 Disember.

Ikuti Randee Dawn di Google+ dan Twitter. 

Loading...