Anak perempuan Toby Keith mengatakan dia dan keluarganya hampir terbunuh dalam kemalangan kereta

Krystal Keith mempunyai apa-apa kecuali cuti Keempat Julai gembira.

Anak perempuan penyanyi negara Toby Keith mendedahkan pada hari Jumaat menerusi akaun Instagram bahawa dia, suaminya dan anak perempuannya hampir tewas pada Hari Kemerdekaan dalam kemalangan kereta yang melibatkan pemandu mabuk.

Krystal Keith and her family (left) were involved in a horrific car accident on the Fourth of July. Krystal posted a photo of the wrecked car on Instagram.
Krystal Keith dan keluarganya (kiri) terlibat dalam kemalangan kereta yang mengerikan pada Keempat Julai. Krystal menyiarkan gambar kereta yang rosak pada Instagram.krystalkeith / Instagram

Krystal mencatatkan foto kereta yang dia dan keluarganya sedang menunggang – yang digunakan – dan menggunakan kapsyen gambar untuk memberi maklumat mengenai bagaimana dia, suaminya Andrew Sandubrae dan anak perempuannya yang berusia 1 tahun, Hensley pulih selepas menakutkan kemalangan.

Penyanyi “Daddy Dance With Me” juga menggalakkan pengikutnya hampir 10,000 Instagram untuk tidak memandu mabuk.

“4 kami menjadi sangat mengerikan. Hensley, Drew dan saya sedang dalam perjalanan untuk menonton bunga api pada ke-4, “Krystal menerangkan foto kereta yang rosak itu. “Pemandu mabuk hampir mengambil nyawa seluruh keluarga saya. Kita semua selamat dari bangkai kapal tetapi akan mengambil masa untuk sembuh. Jaga kami dalam doa anda. Memeluk bayi dan pasangan anda ketat. TIDAK DRINK DAN DRIVE. “

Krystal, 31, adalah anak sulung kedua dari Toby Keith. Dia telah mengeluarkan satu album solo hingga kini dan menyanyikan lagu dengan ayahnya pada “Mockingbird” yang berjudul 2004. Dia dan keluarganya tinggal di Oklahoma, negeri rumah ayahnya.