Anak perempuan ‘anjing’ mati dalam peralihan SUV

Duane “Anjing” Anak perempuan berusia 23 tahun Chapman meninggal ketika SUV dicuri dia terguling dan jatuh ke dalam beberapa pokok, kata pihak berkuasa.

Anak perempuan bintang bintang televisyen, Barbara Katy Chapman, terbunuh bersama pemandu kereta, Scott Standefer II, dalam kemalangan malam Jumaat, Alaska State Troopers.

Troopers mengesyaki dadah atau alkohol mungkin telah memainkan peranan dalam kemalangan itu, jurucakap Greg Wilkinson berkata Isnin. Ujian toksikologi dijadualkan.

Kemalangan itu berlaku sehari sebelum bapanya, bintang realiti A & E “Dog the Bounty Hunter,” berkahwin dengan rakan lamanya, Beth Smith, di Hawaii.

Dia berkumpul dengan 10 anaknya yang masih hidup – dua daripadanya dia bersama Smith – dan membincangkan sama ada meneruskan perkahwinan itu. Mereka sebulat suara memutuskan untuk meraikan kedua-dua perkahwinan dan kehidupan Barbara.

Barbara Chapman, yang tidak dijangka menghadiri majlis perkahwinan, terselamat oleh ibunya dan anaknya yang berusia 4 tahun, Travis Drake-Lee Chapman.