Anak-anak Rob Lowe memanggangnya pada ‘Ellen’: ‘Dia suka selfies terlalu banyak’

Rob Lowe mendapat panggang oleh anak-anaknya sendiri!

Lowe, 53, melawat “The Ellen DeGeneres Show” pada hari Jumaat dan membawa anak-anaknya, Matthew dan John Owen, untuk bercakap tentang siri pengembaraan A & E yang akan datang, “The Lowe Files,” yang mengikuti trio ketika mereka meneroka aktiviti paranormal dan bandar legenda.

Tetapi pertama, DeGeneres ingin tahu apa yang paling memalukan lelaki Lowe tentang ayah lama yang dikasihi – dan mereka juga sangat gembira untuk memberitahu!

“Dia seorang anak lelaki,” kata Matthew, yang mengatakan Lowe bertindak seperti seorang “remaja yang terperangkap dalam badan 53 tahun.”

“Sekiranya saya berada di tengah-tengah orang ramai dan dia berada di mana-mana sahaja, dia akan menjerit di bahagian atas paru-paru jawatan saya yang paling tidak suka, dan mereka benar-benar memalukan,” kata Matthew menjelaskan sebagai Lowe dengan penuh semangat menunjukkan.

John Owen berbual-bual untuk menyempurnakan kesempurnaan ayahnya: “Jika kita keluar dan sesiapa mahu mengambil gambar atau kita mengambil gambar keluarga, dia seperti, ‘Tidak, tidak, tidak, ini tidak boleh dilakukan di sini. Cahaya tidak betul. ‘”

BERKAITAN: Rob Lowe mendedahkan bagaimana dia menyambung semula dengan isteri selepas anak lelaki pergi ke kolej

Lelaki – yang ibunya Sheryl Berkoff, isteri Lowe selama 25 tahun – bersetuju bahawa jawatan media sosial Lowe yang kerap adalah yang terburuk.

“Dia terus menimpa kita kadang-kadang,” kata Matthew.

“Dia suka selfies, saya fikir, sedikit terlalu banyak,” jelas John Owen.

The Comedy Central Roast Of Rob Lowe - Show
Rob Lowe (Foto oleh Christopher Polk / Getty Images)Christopher Polk / Getty Images

Tetapi DeGeneres mempertahankan pelakon yang tampan di depan itu. “Orang suka melihat ayah awak. Maaf untuk memecahkannya kepada anda. Dia sangat tampan, “kata tuan rumah.

Terima kasih! “Lowe menangis.

Tonton seluruh bursa lucu dalam video di atas.

Rob Lowe adalah sasaran kegembiraan yang rendah pada panggang Komedi Central

06.06.201601:03

Loading...