Anak-anak ‘Orang-orang Stranger’ menyanyi Medley dengan James Corden adalah perkara terbaik yang akan anda lihat hari ini

Pasti, mereka menakutkan kita, memberikan ketawa dan menari seperti kebaikan, tetapi sekarang kita tahu anak-anak dari “Perkara-perkara Stranger” bahkan mempunyai apa yang diperlukan untuk membentuk band budak yang sempurna.

Sekiranya mereka mahu melakukannya.

Pelakon dari pesta frustrasi Netflix telah membuat pusingan TV lewat malam minggu ini, dan semasa perhentian terakhir mereka – “The Late Show Akhir Dengan James Corden” – mereka membuktikan mereka mempunyai apa yang diperlukan dengan penguasaan muzik Motown mereka dan bergerak.

Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin dan Noah Schnapp bergabung dengan tuan rumah Corden untuk melakukan kilas balik pada hari-harinya sebelum mereka menjadi bintang layar kecil, ketika mereka semua adalah sebahagian daripada quintet yang disebut The Upside Downs.

“Sesetengah orang menganggapnya aneh bahawa James bersungut dengan kami, kerana dia seorang dewasa, tetapi kami sebenarnya pergi bersekolah dengannya,” kata Wolfhard di bahagian “Behind the Music”. “Ya, dia ditahan beberapa tahun, tetapi kami berada pada tahap yang sama.”

Dan, akhirnya, band yang sama.

Dokumentari mengejek walaupun menunjukkan bagaimana jalan muzik mereka membawa kepada “Hal Stranger” gig – untuk semua tetapi Corden, yang dibom ketika dia auditioned untuk peranan Eleven.

Walaupun hari Motown mereka berada di belakang mereka, mereka tidak dapat menahan peluang untuk mendapatkan kembali kumpulan itu untuk satu pertunjukan terakhir.

Di sinilah fiksyen berakhir.

The Late Late Show with James Corden
Pelakon “Things Stranger” (Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin dan Noah Schnapp) melakukan lakaran dengan James Corden semasa “The Late Late Show.”CBS

Apabila The Upside Downs mengambil panggung untuk hits medley – daripada “I Want You Back” The Jackson 5 ke The Temptations ‘”My Girl” – prestasi itu benar-benar hebat.

Sheinelle Jones melawat pelakon Netflix melanda ‘Things Stranger’

20 Okt.201704:08

Adakah terdapat apa-apa yang tidak boleh dilakukan anak-anak ini?