Ambil dua kali! Gina Gershon menjadi kembar Donatella Versace yang luar biasa

Sudah menjadi tahun penyamaran selebriti dalam TV dan filem – beberapa yang baik, beberapa yang buruk. Katakanlah apa yang anda akan mengenai Ashton Kutcher sebagai mogul Apple Steve Jobs dalam “Pekerjaan,” tetapi bintang “Itu 70-an” pasti kelihatan seperti dia. Dan juri masih keluar sama ada Naomi Watts boleh menarik perhatian peranan Diana, Puteri Wales, dalam filem yang akan datang “Diana.”

GAMBAR: Gershon, Versace
Gina Gershon, kiri, pergi berambut perang platinum untuk bermain pereka fesyen Donatella Versace, yang ditunjukkan di sebelah kanan, dalam filem Asal seumur hidup.Hari ini
GAMBAR: Gina Gershon
Gina Gershon biasanya adalah si rambut coklat.Cindy Ord / Today

Percubaan lookalike terbaru berasal dari pelakon Gina Gershon, yang memainkan pereka fesyen Donatella Versace dalam filem Hayat yang akan datang, “House of Versace.” Gershon mempunyai beberapa pengalaman masuk ke dalam kulit Versace yang flamboyan, sebagai watak yang dimainkannya pada “Ugly Betty,” Fabia, adalah parodi Versace.

Gershon biasanya adalah si rambut coklat, tetapi dia memberitahu New York Post bahawa rambut palsu berambut perang itu bukan satu-satunya perkara yang membantu dia berubah menjadi Versace. Sebagai tambahan kepada banyak gaya solek gaya Donatella, kertas itu melaporkan bahawa Gershon memakai kapas di bawah bibir atasnya untuk memberikannya ungkapan pouty pereka.

“Ia sihir filem – pita dan gam sedikit,” katanya kepada Post. “(Versace) fizikal sangat berbeza dari saya; cara dia berdiri dan berjalan dan bercakap. “

Filem yang disiarkan pada Sepanjang Hayat 5 Oktober adalah berdasarkan buku “House of Versace: The Story Untold of Genius, Murder and Survival,” dan menampilkan bom ikonik Raquel Welch sebagai makcik Versace.