Air Kabbalah semuanya basah sebagai ubat ajaib

Apa yang Madonna dan Katherine Harris mempunyai persamaan?

Mereka berdua – nampaknya – telah beralih kepada kuasa penyembuhan air Kabbalah.

Bekas Setiausaha Negara Harris, Florida, yang mencetuskan kontroversi di seluruh dunia ketika dia melangkah ke pemilihan 2000 dan membantu George Bush menang, mengawasi program di mana beberapa pokok berpenyakit di Florida dirawat dengan air yang disediakan oleh sekutu Pusat Kabbalah yang bergaya. Penyembuhan tidak diambil.

Air botol Kabbalah adalah kegemaran selebriti seperti Madonna, Ashton Kutcher dan Britney Spears. Beberapa pemimpin Pusat Kabbalah yang kontroversial dikatakan mendakwa bahawa minuman itu mempunyai kuasa untuk menyembuhkan penyakit seperti kanser dan AIDS, tetapi orang yang tidak percaya mengatakan ia hanya botol H20 yang telah diberkati.

Di bawah program yang dipromosikan oleh Harris, seorang rabbi dan ahli kardiologi bekerja dengan penyelidik untuk menguji “Titik Surgawi” pada pokok-pokok jeruk yang dicerobohi pada tahun 2001, menurut Orlando Sentinel, yang kemudiannya memetik seorang saintis negeri sebagai mengisytiharkan bahawa “produk adalah satu tipu daya dan tidak berdasarkan sains yang boleh dipercayai. “Produk itu, ternyata, hanya air.

Lebih-lebih lagi, saintis itu mengisytiharkan, “ciri-ciri yang dikaitkan dengan air Kabbalah – ‘struktur kristal elegan’ dan ‘tenaga tinggi dan entropi yang rendah’ ​​- hampir sama dengan Celestial Drops.” Apabila ditanya sama ada produk itu sebenarnya Kabbalah air, salah satu pembekal memberitahu kertas itu. “Saya tidak boleh memberikan maklumat itu.”

Harris menafikan mengetahui ada kaitan antara produk dan Pusat Kabbalah. Apabila dihubungi oleh Forward, Harris berkata bahawa dia mencadangkan produk itu selepas diberitahu bahawa “saintis Israel” telah menghasilkan produk itu, sambil menambah, “Saya sangat menghargai teknologi Israel.”

Airbrushed absMidriff Mariah Carey sebenarnya menarik lebih banyak perhatian daripada kakeknya yang baru-baru ini baru-baru ini apabila peminat bukan peminat pics penyanyi pada acara dengan apa yang kelihatan sebagai airbrushed-on abs.

“Kontur” – atau mewujudkan rupa otot melalui airbrushing pada tans – adalah kemarahan dalam bulatan tertentu, tetapi, sebagai satu amaran pemerhati, “anda tidak boleh mempunyai abs dari segi keluli dan bantal.”

Nota dari seluruh dunia

** CORRECTS CAPTION TO INDICATE THAT PICTURE WAS TAKEN AFTER ARRIVAL **Chevy Chase is shown at Radio City Music Hall while attending a Democratic Party fundraiser for the Kerry-Edwards presidential campaign, Thursday, July 8, 2004 in New York. (AP Photo/Tina Fineberg)
** MENYATAKAN CAPTION UNTUK MENERBITKAN GAMBAR YANG DITERIMA SEBELUM ARRIVAL ** Chevy Chase ditunjukkan di Dewan Muzik Radio City ketika menghadiri pewartaan Parti Demokrat untuk kempen presiden Kerry-Edwards, Khamis, 8 Julai 2004 di New York. (Foto AP / Tina Fineberg)Tina Fineberg / AP

Jangan cari Chevy Chase dalam sekuel “Fletch”. Pengarah Jersey Girl Kevin Smith sedang menulis dan mengarahkan sekuel untuk komedi 1985 yang menatap Chase, tetapi Smith mengatakan dia tidak pernah bercakap dengan Sab Saturday Night Live tentang filem itu. “Saya tidak fikir Chevy Chase suka saya dengan baik,” kata Smith kepada About.com. “Rasa perasaan itu bersama.” . . Rocker yang aspiring Russell Crowe dilaporkan dilarang peminat untuk mengambil gambarnya semasa konsert. . . . Jangan percaya Christopher Walken jika dia memberitahu anda hari lahirnya. Bintang “Crashers Wedding” kadang-kadang berpura-pura apabila ia tidak. “Saya duduk di treler make-up awal pagi dan ketika wanita itu menepuk muka saya dengan berus, saya kelihatan sangat sedih,” Walken memberitahu London Independent. “Dan lambat laun dia akan bertanya: ‘Apa masalahnya? Anda kelihatan sedikit hari ini. ‘Jadi, saya akan berkata:’ Saya baik-baik saja ‘Kemudian dia akan bertanya lagi:’ Ayo. Apa itu? Kemudian saya menjawab: ‘Hari jadi saya, dan saya sedih, kerana saya seorang diri … dan saya tidak mempunyai kek.’ Saya kemudian menunggu beberapa ketukan, dan berbisik: ‘Tetapi jangan beritahu sesiapa pun! ‘Dengan makan tengah hari, kek dipandu dengan botol sampanye, dan kami semua bersenang-senang. “

Isnin hingga Khamis pada MSNBC.com

Loading...