Air kabbalah? Madonna akan minum untuk itu

Madonna mengejutkan penganjur konsert di Ireland dengan permintaan di belakang pentasnya, menurut sumber, termasuk permintaan untuk 25 tahun kes air Kabbalah. Materi Bahan yang satu masa enggan minum apa-apa kecuali air yang dijual oleh pergerakan keagamaan yang bergaya, yang dipanggil beberapa orang kultus.

“Itu banyak air untuk konsert satu hari,” kata sumber. “Saya pernah mendengar beberapa pengikut Kabbalah mandi di dalam air Kabbalah.”

Tetapi ahli kultus dan pengkritik Kabbalah Rick Ross memberitahu The Scoop dia tidak berfikir bahawa Madonna telah mengambil untuk mencuci di air yang mahal.

“Madonna telah mengambil untuk menolak Kabbalah pada sesiapa sahaja dalam jarak menjerit,” kata Ross. “Dia cuba mengubah semua orang yang bekerja di konsert itu [terdapat lebih daripada 100], dan itu termasuk menjadikan mereka berdoa, memberikan kursus Kabbalah sebagai hadiah, dan tidak syak lagi, memompakan air Kabbalah ke bawah tenggorokan mereka. Orang yang bekerja di konsert pergi melalui banyak air, dan itu satu-satunya minuman yang dia akan sentuh. ”

Senarai Madonna di belakang pentas juga termasuk vodka, tetapi orang dalam mengatakan bahawa untuk menghapuskan kotoran dari pakaiannya.

Beatles untuk dijual

SIR PAUL MCCARTNEY MICHAEL STEELE VICKI PETERSON THE BANGLES
Sir Paul McCartney dengan dua orang anggota band The Bangles, Michael Steele, kiri, dan Vicki Peterson yang di mana membuat para pemain Institut Liverpool Performing Arts semasa majlis, pada 30 Julai 2004, di Dewan Philharmonic Liverpool. McCartney menyerahkan sijil ijazah kepada pelajar. (AP Photo / Paul Ellis)Paul Ellis / AP

Ingin membeli salah satu Grammys Beatles?

Anugerah itu, yang terkenal dengan band “Hard Day’s Night,” adalah salah satu daripada barang-barang selebriti pada 14 Ogos.

Kedengarannya seperti Paul McCartney mungkin melakukan pembersihan rumah, kerana ia juga berlaku di blok: Grammy McCartney dan bandnya, Wings, memenangi “Band on the Run.”

Juga untuk dijual: Golden Globe yang dimenangi oleh “Ben Hur” pada tahun 1959, sarung tangan tinju dari “Rocky,” karya seni asli oleh Kurt Cobain, pakaian yang dipakai oleh Michael Jackson atau Putera dalam konsert, dan g oleh Tom Cruise, yang – jika ia sahih – mungkin tidak boleh berhenti kerja seharian menjadi seorang artis.

Bagaimana di bumi apakah pelelong itu mendapat pegangan Grammy yang dimenangi oleh The Beatles? “Beberapa perkara – dan itu salah satu daripada mereka – saya mempunyai perjanjian di mana saya tidak boleh mendedahkan di mana mereka datang,” kata pelelong Darren Julien kepada The Scoop. “Tetapi mereka pasti nyata. Saya mendapat beberapa perkara dari studio. Ada yang datang dari individu. Saya mempunyai banyak sumber. “

Nota dari seluruh dunia

CURTIS
** FILE ** Aktres Jamie Lee Curtis menegaskan apabila dia tiba untuk Will Rogers Motion Picture Pioneers Foundation Honors, pada 4 Disember 2003, di Los Angeles. (AP Photo / Nam Y. Huh)Nam Y Huh / AP

Jamie Lee Curtis mengatakan dia sedang mempertimbangkan untuk berhenti biz. Bintang itu menceritakan isu majalah More pada bulan September bahawa “Krismas Dengan Kranks” boleh menjadi filem terakhirnya. “Saya tidak mahu menonton wajah saya bertambah lama dalam filem,” kata Curtis. “Tidak ada seorang manusia di bumi yang tidak akan melihat bintang yang dulu cantik dan sekarang sudah tua tanpa berfikir, ‘Wahai anak lelaki, mereka tidak begitu baik?” . . . Anne Hathaway mahu menyimpan beberapa pakaian dari “The Princess Diaries 2,” kata seorang sumber, tetapi studio yang menyedari anggaran Disney tidak akan membiarkannya. . . . Halle Berry kata dengan menggunakan cambuk dalam “Catwoman” memberinya perasaan istimewa. “Mendapatkan celah dari cambuk itu bukanlah hal yang paling mudah dilakukan,” Berry memberitahu Birmingham Post, “tetapi apabila anda mendapatkannya, ia begitu seksi dan memberdayakan.”

Isnin walaupun hari Khamis di MSNBC.com