Adakah tatu baru Chris Brown sepatutnya menjadi Rihanna?

Penyanyi Chris Brown mempunyai banyak tatu yang terdapat sebuah laman web yang dikhaskan untuk mencatatkannya. Tetapi dakwat terbarunya menggambarkan kontroversi.

Penyanyi Chris Broiwn has a new tattoo that many think resembles his former girlfriend, Rihanna, seen at left in 2012.
Penyanyi Chris Broiwn mempunyai tatu baru yang banyak difikirkan menyerupai bekas teman wanitanya, Rihanna, yang dilihat di kiri pada tahun 2012.Getty Images / Today

Imej di leher penyanyi itu kelihatan seperti bekas teman wanita Brown, Rihanna, yang diserang oleh Brown pada tahun 2009. Tato leher Brown adalah wajah wanita yang ditandai dengan cara yang boleh mewakili kecederaan – tiga celah di bibirnya, apa yang kelihatan seperti mata hitam, tanda lain yang boleh lebam. Tetapi tanda-tanda itu cukup hiasan bahawa ia tidak jelas sama ada wajah itu dimaksudkan untuk mewakili wanita yang disalahgunakan.

Selepas dia diserang oleh Brown, gambar yang diambil wajah Rihanna yang cedera telah diedarkan secara dalam talian, dan ramai yang membuat perbandingan antara imej dan tatu.

TMZ.com memetik “sumber yang dekat dengan Brown” yang memberitahu laman web imej itu tidak dimaksudkan untuk menjadi Rihanna, tetapi sebaliknya “wanita rawak.”

Tetapi tidak semua orang percaya bahawa. Dan sesetengah berfikir reka bentuk itu adalah idea yang buruk tanpa mengira sama ada Rihanna atau tidak.

Menulis seorang pembaca Gawker, “Saya hanya mengatakan, walaupun ini adalah satu kebetulan yang lengkap, tidakkah TIDAK SATU membawa ini kepada beliau terlebih dahulu?”

Seorang pembaca di TMZ berharap bahawa tatu itu belum selesai, menulis “Saya tahu di sebelah apa-apa tentang tatu, dan saya mungkin menyatakan yang jelas kepada orang yang tahu, tetapi ia tidak kelihatan seperti itu selesai. hanya garis besar dan mereka akan meletakkan detail di kemudian hari … Siapa yang tahu jika ia akan kelihatan seperti dia apabila ia selesai, tetapi ia kelihatan seperti dia sekarang.

Salah satu daripada pelbagai tatu lain Brown ialah wajah teman wanitanya sekarang, Karreuche Tran, di lengannya.

 

57 foto

Tayangan slaid

Tatu anda: Tinta selebriti

Bintang filem, rocker dan wannabes realiti adalah antara mereka yang telah membuat tanda tetap.

Kandungan yang berkaitan: