Adakah Spice Girls bersatu semula? Berikut adalah gambar yang mempunyai peminat benar-benar teruja

Bolehkah khabar angin menjadi kenyataan? Adakah Spice Girls benar-benar menyatukan kembali?

Peminat fesyen Victoria Beckham meletakkan peminat pada hari Jumaat apabila dia berkongsi gambar yang jarang dengan bekas rakannya Emma Bunton, Melanie Brown, Geri Halliwell dan Melanie Chisholm.

Ini kali pertama dalam enam tahun semua lima wanita telah difoto bersama.

“Cintailah gadis-gadis saya! Banyak ciuman! X Menarik x #friendshipneverends #girlpower,” Beckham, 43, menangkap pukulan reunion.

Foto Beckham – dan komennya yang “Menyenangkan” – menyuarakan lagi khabar angin bahawa band itu secara rasmi akan menyatukan kembali. Obrolan tersebut menunjukkan bahawa lima wanita akan kembali bersama untuk melepaskan kompilasi hits terbesar, muncul di pameran bakat TV dan mengambil bahagian dalam tawaran sokongan.

Spice Girls, yang membuat “kuasa gadis” mantra semasa zaman kegemilangan mereka pada tahun 1990-an, pertama kali ditonjolkan dengan lagu “Wannabe” pada tahun 1996. Kumpulan terakhir yang diadakan di pentas bersama di Majlis Penutupan Olimpik London pada tahun 2012.

SPICE WORLD, Emma Bunton as Baby Spice, Melanie Brown as Scary Spice, Geri Halliwell as Ginger Spice
The Spice Girls pada tahun 1997 (L-R): Emma Bunton sebagai Spice Baby, Melanie Brown sebagai Spice Scary, Geri Halliwell sebagai Spice Ginger, Victoria Beckham sebagai Spice Posh, Melanie Chisholm sebagai Spice Sporty.Everett / (C) Gambar Columbia / Hormat Eve

Pada bulan Mac 2017, Beckham memberitahu HARI INI bahawa walaupun semua lima wanita masih teman rapat, dia tidak meramalkan reuni Spice Girls berlaku – tetapi sebagai peminat kebudayaan pop tahu, banyak yang boleh berubah dalam setahun. (Belum lagi, menghidupkan semula budaya pop terbaik pada tahun 1990-an tiba-tiba semua kemarahan hari ini.)

Beckham juga berhenti mengatakan bahawa Spice Girls “Posh” telah hilang selama-lamanya.

“Saya akan sentiasa menjadi Posh,” ikon gaya menegaskan.

Bercakap bagi pihak peminat Spice Girls di mana-mana, ini adalah satu perjumpaan yang kita benar-benar inginkan.

Victoria Beckham pada pakaian baru, keluarga dan reuni Spice Girls

Mac.17.201705:34