Adakah Ross dan Rachel masih bersama? Bayangkan di mana ‘Teman’ 10 tahun kemudian

Gambar:
Pelakon dari “Friends,” dari kiri, Matt LeBlanc sebagai Joey Tribianni, Courteney Cox sebagai Monica Geller, Jennifer Aniston sebagai Rachel Green, Matthew Perry sebagai Chandler Bing, Lisa Kudrow sebagai Phoebe Buffay dan David Schwimmer sebagai Ross Geller.Hari ini

Selasa menandakan ulang tahun ke-10 siri “Kawan”. Sukar untuk percaya sudah dua dekad sejak pertama kali bertemu Monica, Chandler, Joey, Ross, Phoebe dan Rachel – dalam gaun perkahwinannya – kopi di Central Perk.

Pada masa itu, penonton mengucapkan selamat tinggal, separuh daripada sextet telah berkahwin dan telah menambah jumlah mereka dengan anak-anak mereka sendiri.

Jadi apa yang mereka buat sekarang? Sekiranya mereka menerima permintaan “rakan” Facebook kami (dan mengapa tidak, selepas 238 episod yang kita kongsi?), Apa yang mungkin kita lihat pada tempoh masa mereka?

Mari kita lihat melalui lubang direnung kuning dan lihat apa yang mungkin ada di sana.

Gambar: Ross and Rachel
Ross dan Rachel selama-lamanya!Hari ini

Rachel Green-Geller
Pertama sekali, Rachel masih menggoyang rambut yang paling hebat di rantau timur laut. Dan dia mampu menjadi stylist terbaik di bandar: Ketua pegawai komersil Ralph Lauren. Selepas dia memilih Ross atas Louis Vuitton dan Paris, dia menelan kebanggaannya dan memohon kerja lama. Beliau sangat bermotivasi selepas FAA mengenakan denda besar untuk ruckus di lapangan terbang itu. Ya, anda tidak mendapat pesawat berlepas untuk membuka pintu – dua kali – tanpa sedikit kesan. Sekurang-kurangnya Rachel melarikan diri hukuman penjara, tetapi hanya kerana isyarat romantiknya menjadi video viral pertama. Ia hanya semulajadi bahawa sensasi Internet akan menggunakan cerdas medianya untuk bangkit dalam barisan rumah fesyen yang dihormati.

Rachel bukanlah satu-satunya dalam keluarga yang bekerja untuk Ralph Lauren: Tiga anak perempuannya (lihat, menganggap perenang yang kuat Ross, ia hanya mengejutkan mereka tidak mempunyai lebih lagi anak-anak) adalah model untuk anak-anak pereka. Seorang bintang dilahirkan apabila pemenang pertandingan kecantikan bayi Emma menyambar pada minit terakhir semasa pemotretan. Sekarang kita juga dapat melihat adik-beradiknya, Sandrine dan James, dalam katalog jenama Polo – diawasi oleh bapa saudara mereka, Chandler, yang sekarang menjadi jabatan pemasaran di Ralph Lauren.

Ross Geller
Happily berkahwin untuk kali keempat (walaupun kelihatan seperti pusingan kedua dengan Rachel akan melekat), Ross lebih terkenal daripada isteri-isterinya YouTube. Bersama anak lelaki Ben (19 tahun) Ben – pelajar paleontologi di NYU – dia menemui spesies dinosaur baru. The Gellersaurus mempunyai paparan tetap di Muzium Sejarah Prasejarah New York. Walaupun mereka masih tinggal di Manhattan, abang Monica dan anaknya menghabiskan hampir setiap hujung minggu di pinggir bandar dengan Bings.

Gambar: Chandler, Joey, Monica
Awww … ingat apabila Chandler dan Monica membawa bayi Jack dan Erica ke rumah? Hari ini

Monica Geller-Bing
Monica adalah ibu paling popular di Westchester. Beliau adalah presiden PTA, menyelia jadual perjalanan yang tegar untuk keseluruhan gred kelima, mengajar kelas yoga tidak formal dan berkongsi rakan-rakan dan keluarga Ralph Lauren dengan semua jirannya. Walaupun blog mama dan saluran memasak YouTube mempunyai tindak lanjut yang besar, kembar berusia 10 tahun Erica dan Jack tahu bahawa mereka sentiasa menjadi keutamaan utamanya.

Chandler Bing
Erica dan ayah mengejut Jack masih bekerja di bandar – sebagai eksekutif pemasaran untuk Ralph Lauren – tetapi dia tidak keberatan untuk berulang-alik ke ‘burbs. Terutama sejak rumahnya tidak ada satu, bukan dua, tetapi tiga tab mandi! Dia benar-benar menghargai rendam yang bagus selepas perlawanan tenis meja tenis di garasi jirannya – di mana dia diam-diam menyimpan meja Ping-Pongnya. (Menanggalkan coretan kompetitif Monica adalah salah satu rahsia perkahwinan mereka yang berjaya.) Ia juga meninggalkan banyak ruang di rumah untuk gua lelakinya, di mana dia boleh berpura-pura menikmati sukan di 60 “TVnya ketika Joey datang untuk melawat. 

Gambar: Joey
Siapa yang fikir Joey akan mengambil alih jawatannya akan menjadi tajuk rancangan ceramahnya?Hari ini

Joey Tribbiani
Bagaimana anda doin ‘? Terima kasih kepada “Joey” – yang berpanjangan “Friends” spin-off – kami tetap berhubung dengan Drake Ramoray’s ego alter selepas akhir siri. Joey berpindah ke L.A. untuk meneruskan kerjaya aktingnya, dan – akhirnya – memukulnya lebih besar selepas filem tindakan blockbuster “Captured.” 

Beliau masih merupakan salah seorang bujangan yang paling layak di Hollywood, tetapi dia tidak pernah menjadi bintang besar – melainkan anda mengira musimnya di “Dancing With the Stars,” pertunjukan terbaiknya selepas beberapa bom box-office. (Ini adalah Joey, selepas semua.) Dia berjaya menyusun trofi cermin bolanya ke dalam kerjaya baru: host-talk-show. Semak senarai tempatan anda untuk mengetahui apabila “How You Doin ‘?” menyiarkan di kawasan anda.

Gambar: Pheobe
Phoebe masih memainkan lagu-lagunya di Central Perk – tetapi sekarang dengan hubby dan anak-anaknya.Hari ini

Phoebe Buffay-Hannigan
Phoebe masih membuat muzik cantik dengan hubby Mike Hannigan. Malah, mereka adalah bersamaan zaman Keluarga Partridge, melawat negara dengan enam anak kecil mereka yang kecil. Dari “Cat Smelly” kepada “Shoes Sticky” dan “Nenek,” Buffay Keluarga sedang melaksanakan semua lagu-lagu hit mereka di Central Perks di seluruh negara. (Tidakkah anda dengar? Operasi francais Gunther hampir lebih besar daripada Starbucks.) Apabila Phoebe mahu beberapa masa bersendirian dengan suaminya (dia adalah Paul Rudd selepas semua), triplet remaja Frank Jr. Jr., Leslie dan Chandler sentiasa gembira babysit.

Dan sekali-sekala, anda akan dapati Phoebe mengetuai rakan-rakan lama dan teman sebiliknya dengan penampilan yang rancak dari Rembrandts. “Saya Akan Ada untuk Anda.” Tidak ada yang memberitahu mereka bahawa kehidupan akan menjadi seperti ini, tetapi semua orang senang dengan cara yang ternyata pada akhirnya.