Adakah ‘chef Hell’s Kitchen’ mengupah pelakon?

Tertanya-tanya bagaimana rancangan realiti tertentu menarik sesuatu? Mempunyai soalan mengenai peserta tertentu?

Sama ada “Survivor,” “American Idol,” “The Apprentice,” “Real World” atau rancangan lain, hantar soalan anda. Gael Fashingbauer Cooper, Editor Media MSNBC.com, dan Andy Dehnart, pencipta Realiti kabur,akan cuba menjawabnya.

Sebelum anda menghantar soalan anda, semak arkib kami – anda boleh mendapatkan jawapan anda dengan serta-merta.

S: Adakah mana-mana peserta dalam pelakon “Hell’s Kitchen” atau adakah mereka semua pemohon sebenar yang dihantar dalam pita uji bakat mereka?    –J. Kim, Texas

A:Andy berkata: Mereka adalah tukang masak sebenar, atau sekurang-kurangnya orang yang mempunyai pengalaman memasak yang digunakan oleh pengeluar untuk membuangnya pada pameran itu. Sudah jelas bahawa ramai daripada mereka dibuang kerana mereka personaliti, bukan kerana mereka boleh atau harus memenangi restoran mereka sendiri. Kedua-dua semasa musim satu dan dua musim, pemenang akhirnya cukup banyak dari awal.

Namun, sukar untuk membayangkan mengapa mereka memohon pertunjukan itu, kerana pada dasarnya ia sedang berambut dan berteriak selama berminggu-minggu dan minggu, tetapi sekurang-kurangnya ia menyenangkan bagi penonton untuk menonton.

Salah seorang peserta pada musim ini, Bonnie, pergi ke sekolah masakan, dan bekerja sebagai tukang masak peribadi. Dia memberitahu Pemakan LA bahawa dia melakukan siri ini hanya untuk melihat jika dia boleh membuatnya: “Saya terlupa tentang ‘HK’ kerana saya tidak menonton musim kedua, tetapi seorang gadis di kelas saya berbangga bahawa dia cuba untuk melakukannya, dan saya mendapat benar-benar berdaya saing dan mahu mencuba. Saya tidak pernah fikir saya akan membuatnya di acara itu. Saya mahu mencuba dan melihat sejauh mana saya lakukan, “katanya..

Gael berkata: Tetapi tidak semua chef secara aktif mencari “Hell’s Kitchen.” Saya mempunyai kawan yang tukang masak dan pemilik restorannya sendiri, dan kakitangan “HK” menjejaki dia dan sangat menggalakkannya untuk memohon. (Dia akhirnya melepaskan peluang, walaupun tidak ada jaminan mutlak yang telah dia pilih walaupun dia telah memohon.)

S: Apa yang berlaku kepada Laguna Beach?   Cindy, Maryland

A: Pertunjukan realiti MTV terancam telah dibatalkan, sejenis. Satu siri baru, yang juga berfungsi sebagai musim keempat “Laguna,” mendahului pada hari Rabu pukul 10.30 pagi. ET. “Newport Harbor: Real Orange County” pada dasarnya adalah pemunggahan semula / penamaan semula “Laguna Beach,” dan akan mengikuti sekumpulan anak-anak sekolah menengah, tetapi di Newport Harbour, bukan Laguna. Di samping itu, sesetengah ibu bapa mereka akan membuat penampilan. Akhirnya, treler untuk siri baru menjadikannya kelihatan seperti “Laguna Beach.”

Mengapa menukar nama pameran itu dan gerakkannya? Musim ketiga “Laguna Beach” tidak begitu popular seperti yang pertama; penarafan telah turun, dan pelakon baru sekurang-kurangnya agak menyalahkan, kerana seri ini pada asasnya bermula dengan watak-watak baru. Di samping itu, beberapa ahli pelakon “Laguna” berkaki hidup di “The Hills,” sebuah spin-off, yang bermula pada hari Isnin. 18 episod musim ketiga akan disiarkan, walaupun ini boleh menjadi musim lalu. –A.D.

Q: Apa yang ada Brandi dan keluarganya dari “My Big Fat Gail Sedih” sudah sampai sejak persembahan berakhir?    –Summer, Memphis

A: Sebenarnya, itu Randi Coy, dan dia pada dasarnya telah hilang dari pandangan umum.

Tidak lama selepas persembahan menyimpulkan, dia meninggalkan tugasnya sebagai guru. Dia sebenarnya hanya mengajar gred pertama selama beberapa bulan, dan kemudian mengundurkan diri selepas persembahan menyimpulkan. Randi menerima $ 500,000 untuk kesakitan dan penderitaannya, seperti juga keluarganya, jadi dia tidak memerlukan pekerjaan itu.

Walaupun Randi mungkin telah kembali ke kehidupan sebenar, “Steve,” The Big Fat Obnoxious Fiance sendiri, tidak. Pelakon yang memainkannya, Steven W. Bailey, boleh dilihat dengan kerap pada “Anatomi Grey.”

Dia Joe, pelayan bar di bar di mana McDreamy dan Meredith pertama kali bertemu. Pada akhir musim ini, jalan cerita yang berulang, yang melibatkan keinginannya dan pasangannya untuk mengamalkan anak, adalah salah satu dari sedikit yang dibungkus; ibu kelahiran memilih Joe dan Walter untuk mengadopsi bayi.

Itu pasti akan membawa kepada beberapa drama musim depan, terutamanya jika bayi bertumbuh dan memutuskan untuk mengadakan pertunjukan realiti dan berpura-pura berkahwin dengan keldai untuk wang.    –A.D.

S: Apa yang berlaku dengan “Bingo Amerika” pada malam Jumaat?    –Ray, Alabama

A: Maksud anda “Malam Bingo Kebangsaan,” dan pertunjukan hanya menjalankan semua episodnya. Hanya enam episod pertunjukan permainan yang dipesan, dan bermula pada bulan Mei, semuanya disiarkan.

Penyiaran & Kabel dilaporkan bulan lepas bahawa pertunjukan itu akan kembali pada bulan Disember selama lima malam, bermula pada 17 Disember. Penarafan penyiaran jatuh pada setiap episod, tetapi ABC.com melihat lonjakan penonton melayari laman web rangkaian, memuat turun lebih daripada 22 juta kad Bingo.

Berminat untuk muncul di rancangan itu? ABC mempunyai menghantar maklumat dalam talian.

Gael Fashingbauer Cooper ialah Editor Televisyen MSNBC.com. Andy Dehnart adalah seorang penulis dan guru yang menerbitkan realiti kabur, ringkasan harian berita berita realiti.