Ada belas kasihan! John Stamos mendedahkan bagaimana dia mendapat frasa kata ‘Full House’

Uncle Jesse terkenal dengan banyak perkara di “Full House” – motosikalnya, bandnya, Elvis yang layak ‘lakukan dan cintanya untuk Aunt Becky – tetapi satu perkara yang tidak pernah berubah sepanjang sitkom hit adalah kata kunci: “Ada belas kasihan!”

Dia juga memberi keluhan kepadanya dalam reboot Netflix, “Fuller House.”

JOHN STAMOS;LORI LOUGHLIN
ABC melalui Getty Images

Dan sekarang, hampir 30 tahun selepas mengucapkan seruan pertama, pelakon John Stamos telah mendedahkan bagaimana Jesse Katsopolis mendapat barisan yang sangat bagus – dan kreditnya diberikan kepada Garry Marshall.

LEBIH: TV dan filem yang hebat Garry Marshall bertukar menjadi 80: Pilih yang terbaik

Di Anugerah Ikon TV Land, Stamos berkata bahawa pengarah, pengeluar dan penulis yang dihormati memberitahunya bahawa dia perlu membuat peranan yang baru itu sendiri.

“Dia selalu berkata, ‘Dapatkan kata kunci, anda memerlukan kata kunci,'” kata Stamos sambil Marshall berdiri di atas panggung di atas panggung. “Saya tidak bercakap dengan anda, ” ada rahmat ” keluar, ‘Oh sh–! Garry memberitahu saya saya mesti mempunyai kata kunci.'”

LEBIH: Kembar Olsen pada musim kedua ‘Fuller House’? Kenapa John Stamos mempunyai ‘perasaan yang baik’

Dan Marshall mungkin hanya memberi inspirasi kepadanya. Legenda TV dan filem menunjukkan bahawa Stamos memerlukan kata kunci baru untuk siri “Grandfathered”.

Pelakon itu sudah mempunyai idea: “Ugh, punggung saya!”

‘Fuller House’ John Stamos memberikan keselesaan rakyat

Mac.03.201603:39

Ikut Ree Hines pada Twitter.