Abby Cadabby di ‘Sesame Street’ mempunyai anak saudara lelaki yang baru: Rudy!

Ada rakasa baru di “Sesame Street”!

Dan dia sangat comel, sebagai raksasa pergi.

Bertemu Rudy, yang berpindah ke salah satu kejiranan kami yang paling disukai menjelang akhir musim ini – dan siapa yang akan berkongsi ruang dengan salah seorang penduduk tempatan: Abby Cadabby!

Elmo dan Abby Cadabby memperkenalkan watak baru ‘Sesame Street’ Rudy

Ogos.04.201703:08

Itulah sebabnya dia akan menjadi kakak tiri barunya, sebagai watak-watak dan Elmo dijelaskan semasa lawatan ke TODAY Jumat. Pertunjukan itu mahu penonton kanak-kanak belajar tentang bagaimana keluarga campuran dapat bekerja menggunakan Abby dan Rudy sebagai contoh.

Datang ke rumah baru adalah “sedikit menakutkan pada mulanya kerana saya tidak mengenali sesiapa,” kata Rudy. “Tetapi Abby memperkenalkan saya kepada semua orang di jalanan, dan kemudian ia menyeronokkan!”

Siri pendidikan lama yang lalu memperkenalkan watak baru pada bulan Mac, membawa Julia, seorang kanak-kanak berumur 4 tahun dengan autisme, kepada persembahan.

Jadi apa cerita itu? Nah, ibu Abby telah berkahwin dengan ayah Rudy. Dan kedua-duanya tidak begitu sama di permukaan, kerana Abby adalah seorang peri dan Rudy adalah monster.

Baru Sesame Street character Rudy is Abby Cadabby's stepbrother.
Rudy sedang bertemu dengan semua orang yang paling menarik di kejiranan seperti Al Roker, Brad Paisley dan Elmo, terima kasih kepada saudara lelakinya yang baru Abby Cadabby.Zach Pagano / TODAY

Tetapi di bawah mereka belajar bagaimana untuk menjadi kakak dan adik, proses seumur hidup yang dibuat sedikit lebih mencabar apabila adik-beradik datang dari ibu bapa yang berbeza.

Seperti yang dinyatakan Abby, ia mengenai mencari perkara yang anda boleh saling berkongsi. “Kita semua datang dari tempat yang berbeza, bukan? Tetapi kita semua mempunyai beberapa perkara yang sama … Kami mempunyai sepak bola yang sama!”

Namun, kami mengesyaki bahawa sekarang Rudy telah menemui jalannya ke “Sesame Street,” Abby akan dapat mengerjakan keperibadian sihirnya kepadanya. Kami tidak sabar untuk melihat pengembaraan mereka!

Ikut Randee Dawn di Twitter.