A-Rod membawa tetamu kejutan ke TODAY – JLo dan ibunya!

Alex Rodriguez membawa barisan semua bintang dengannya ketika dia terus menjadi tuan rumah bersama keempat jam TODAY dengan Kathie Lee Gifford dan Hoda Kotb.

Bekas penonton Yankee terkejut – belum lagi Kathie Lee dan Hoda – dengan mendedahkan bahawa teman wanitanya, Jennifer Lopez, dan ibunya, Guadalupe Rodriguez, telah melawat set Khamis.

J.Lo menjatuhkan jam keempat untuk menyokong bersama A-Rod, berkongsi maklumat mengenai pacaran mereka!

Ogos.02.201802:20

A-Rod, 43, kelihatan selesa bercakap tentang hubungannya dengan superstar pop berusia 49 tahun – yang dia pernah bertarikh sejak awal tahun 2017 – walaupun dengan mendengar JLo dari sampingan.

Walaupun, dia tidak minta minum untuk memulakan pembukaan mengenai tarikh pertama mereka.

A-Rod mengaku memulakan malam ajaib memikirkan mereka hanya kawan, tetapi mengesyaki ia boleh berkembang menjadi sesuatu yang romantis “di sekeliling inning ketujuh” petang.

Penyanyi Jennifer Lopez and Alex Rodriguez arrive at the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala (Met Gala) in New York on May 7, 2018.
Penyanyi Jennifer Lopez dan Alex Rodriguez tiba di Institut Kostum Seni Metropolitan Museum Gala (Met Gala) di New York pada 7 Mei 2018.Reuters

“Kami mempunyai perbualan tiga jam yang paling indah,” kata Rodriguez. “Kemudian saya pergi ke bilik mandi dan mula membina keberanian dan benar-benar menghantar mesej kepadanya.

“Saya menulis sesuatu di sepanjang baris – untuk TV – anda kelihatan sangat cantik.”

JLo, bagaimanapun, membayangkan bahawa teks itu sedikit lebih risau daripada itu.

Penyanyi “Jenny Dari Blok” terkesan secara keseluruhan dengan seberapa baik teman lelakinya mengendalikan kerusi panas.

“Semalam saya menonton rancangan itu dan saya sangat bangga,” kata JLo kepada Kathie Lee pada hari Khamis. “Dia berasa gementar, dia baru mengenainya, tapi dia semulajadi.”

A-Rod membuka mengenai dating Jennifer Lopez, keluarga dan banyak lagi

Ogos.01.201812:04

Rodriguez pastinya kelihatan lebih santai bercakap mengenai kehidupan pribadinya daripada yang dilakukannya pada hari Rabu, apabila tuan rumah bersamanya bertanya mengenai khabar angin pertunangan.

“Tidak, kami tidak terlibat … kami tidak terlibat,” kata A-Rod ketika ditanya mengenai cincin “penting” yang dia beli untuk Lopez sekitar Hari Valentine.

“Tunggu, dia teragak-agak,” Kotb bergurau.

“Saya keliru antara yang penting dan terlibat,” kata Yankee yang hebat.

OK A-Rod, anda selamat di rumah dengan yang – buat masa ini!