‘9 hingga 5’ semula mungkin dalam karya-karya (dengan bintang asal filem itu!)

Berhati-hatilah, semua yang anda seksis, egotistik, berbohong, orang munafik – wanita dari “9 hingga 5” mungkin kembali, dan mereka telah mendapat nombor anda.

Menurut Deadline, 20th Century Fox berminat untuk menyewa pelakon dan penulis Rashida Jones (“Angie Tribeca”) untuk menulis bersama versi terkini komedi hit 1980 dengan pencipta Pat Resnick.

Lebih-lebih lagi, bintang asal filem itu – Dolly Parton, Jane Fonda dan Lily Tomlin – dikatakan permainan untuk menimbulkan peranan mereka sebagai trio wanita yang kuat yang bergabung untuk menghidupkan jadual pada bos mereka yang dahsyat (Dabney Coleman).

‘9 hingga 5’ reboot mungkin dalam kerja-kerja

Mac.01.201800:33

“9 hingga 5” yang baru akan “memberi tumpuan kepada tiga wanita muda yang berurusan dengan seksisme dan chauvinisme di tempat kerja, yang beralih kepada trio asal untuk mendapatkan bantuan dalam menavigasi dan mendapatkan bahkan dengan lelaki yang lebih tinggi.”

Laporan deadline bahawa 20th Century Fox percaya “Parks and Recreation” alum Jones, 42, boleh membantu “membuat konsep yang relevan dengan penonton komedi muda.”

Rashida Jones
Kredit pemasar Jones termasuk “Angie Tribeca,” “Taman dan Rekreasi” dan “Pejabat.”FilemMagic

Tidak bahawa ia akan menjadi sukar di era Masa dan Pergerakan #MeToo, apabila semakin banyak wanita (dan lelaki) berusaha untuk meningkatkan kesedaran mengenai gangguan seksual di tempat kerja.

Pembuatan semula ini pasti akan menggembirakan peminat “9 hingga 5” asal yang gembira apabila Parton, Fonda dan Tomlin bersatu semula di majlis Anugerah Emmy tahun lalu.

Lily Tomlin, Dolly Parton and Jane Fonda
Bintang-bintang filem itu bersatu semula dengan gemilang pada Anugerah Emmy Primetime Tahunan ke-69 di L.A. September lalu.Kevin Winter / Getty Images

Ketiga-tiga wanita legenda itu memainkan peranan untuk menonjolkan diri untuk menyampaikan anugerah pelakon sokongan terbaik kepada bintang “Big Little Lies” Alexander Skarsgard, dan untuk menyebarkan jenama khas mereka sass.

“Secara peribadi, saya telah menunggu reunion ‘9 hingga 5’ sejak kami melakukan yang pertama,” kata Parton.

Begitulah kami, Dolly! Dan, katakan, kita sudah tahu lagu tema hebat.