20 perkara yang kita sukai untuk menghormati ulang tahun ke-20 ‘Harry Potter’

Kami tahu ulang tahun ke-20 “rasmi” penerbitan pertama “Harry Potter and the Sorcerer’s Stone” yang berlaku pada bulan Jun 2017, tetapi 1 September menandakan 20 tahun sejak hari bahawa siri kesayangan membuat tanah di Amerika Syarikat.

Sejak itu, kanak-kanak dan orang dewasa sama-sama memakan setiap dunia sihir – buku, filem, taman tema, drama dan banyak lagi – dengan dedikasi yang tidak berbelah bahagi.

Raikan 20 tahun ‘Harry Potter’ sihir dengan pertandingan HARI INI

Sep.05.201802:59

Sama ada anda berada di atas sihir dari hari pertama atau kekal dalam kegelapan sehingga kemudian, kuasa Potter adalah tidak berkesudahan.

Dalam perayaan tonggak itu, HARI INI sedang mencari peminat terbesar “Harry Potter”. Masuk ke sini untuk peluang memenangi “Harry Potter” muktamad di hujung minggu di New York. Dan jika itu tidak mencukupi, kami telah melengkapkan semua yang anda perlukan untuk memanjakan semula fandom itu lagi, atau lulus pesona kepada generasi muda ahli sihir muda dan penyihir.

Harry Potter Paperback Box Set, $ 52 (biasanya $ 87), Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Harry Potter Paperback Box Set (Buku 1-7)

$ 52Amazon

Juga terdapat di Walmart dan Barnes & Noble.

Peminat sejati tahu bahawa halaman salah satu daripada “Harry Potter dan The Sorcerer’s Stone” adalah satu-satunya tempat untuk memulakan perjalanan ajaib Harry. Set boxed ini dijual pada harga 40 peratus dan merangkumi semua tujuh buku supaya anda dapat membazir membaca sepanjang jalan dan kemudian mula lagi dari awal. Sekiranya anda sebahagian daripada set perlindungan keras asal, anda boleh menemuinya di Amazon dengan harga $ 129.

Salah satu editor HARI INI kami mempunyai set sendiri. Walaupun ia biasanya kelihatan cantik di rak buku, dia akan membuka buku pertama setiap beberapa tahun dan membacanya. Mereka sentiasa membuat pantai yang hebat kerana mereka mudah untuk mendapatkan dan nostalgia adalah perkara yang indah!

Harry Potter: The Complete 8-Film Collection, $ 41 (biasanya $ 79), Amazon

Harry Potter: Koleksi 8-Filem Lengkap

$ 41Amazon

Juga boleh didapati di Walmart.

Apabila penyesuaian film “Harry Potter and the Sorcerer’s Stone” ditayangkan pada tahun 2001, ia memperkenalkan satu set peminat baru ke dunia – dan kami semua mengutip, “Ia levi-o-sa not levio-sa” Impresi Granger untuk tahun yang akan datang. Kita semua telah disedut ke dalam “Harry Potter” filem maraton pada masa yang paling rawak kerana mereka hanya berada di televisyen, tetapi dengan set DVD ini (kini dijual), anda boleh merancang Potter berikutnya yang akan datang terlebih dahulu. Rebutlah butterbeer dan beberapa popcorn dan awak baik untuk pergi!

Di sini di pejabat TODAY, beberapa dari kami masih memiliki pemain DVD. Ya, kami tahu anda boleh menyiarkan filem. Ia adalah 2018. Tetapi, kita suka filem baik (luar talian) setiap kerap. Dan, beberapa di antara kita mengekalkan kotak Harry Potter yang diketengahkan kerana mereka puas-puas sebelum “memerhati-bingung” bahkan ada sesuatu.

Harry Potter Deluxe Gryffindor Robe, $ 30, Walmart

Harry Potter Deluxe Robe

$ 30Walmart

Juga terdapat di Target.

Halloween pada dasarnya betul-betul di sekitar sudut, jadi jika perancangan anak kecil anda untuk berpakaian sebagai ahli sihir tahun ini sudah tiba masanya untuk membeli beberapa jubah. Malangnya, Madam Malkin’s Robes for All Occasions tidak mempunyai pasaran dalam talian, tetapi Walmart mendapat anda dilindungi!

Harry Potter Cermin Mata, $ 7, Amazon

Kacamata Kostum Harry Potter

$ 7Amazon

Anda boleh menyalurkan Harry sendiri dalam bingkai bulat ikonik ini.

Harry Potter Wand dengan Light and Sound, $ 17, Walmart

Harry Potter Wand dengan Cahaya dan Bunyi

$ 17Walmart

Tiada penyihir yang menghormati diri meninggalkan rumah tanpa tongkat sihir. Yang ini menyala dan membuat bunyi bising, jadi menyeronokkan! Jika anda mencari sesuatu yang lebih sedikit “kualiti filem,” anda boleh mencari replika setiap tongkat watak di Amazon. Kami tidak fikir kami memerlukan tongkat sebelum ini, tapi tiba-tiba kami merasakan keinginan kuat untuk memiliki beberapa bulu phoenix.

Harry Potter Wizard Catur Set, $ 45, Amazon

Harry Potter Wizard Catur Set

$ 45Amazon

Kepada yang belum tahu, ini mungkin kelihatan seperti set catur biasa. Tetapi untuk peminat Harry Potter, ini adalah cara yang sempurna untuk membayar penghormatan yang halus kepada “Batu Bujang” di rumah anda. Mudah-mudahan, anda akan bertahan versi ini tanpa calar.

Gryffindor Girls Quidditch Sweater, $ 36, Hot Topic

Gryffindor Girls Quidditch Sweater

$ 36Topik hangat

Jika anda ingin menunjukkan kebanggaan rumah anda tanpa, anda tahu, memakai jubah di sekitar jalan-jalan yang penuh sesak, memilih baju runcing yang bersendi yang digelapkan dengan puncak Gryffindor sebaliknya. Ia mungkin bukan penciptaan Molly Weasley, tetapi ia adalah perkara terbaik yang akan datang. Sweater ini juga boleh didapati di Ravenclaw (woo!), Warna Hufflepuff dan Slytherin.

“Harry Potter dan Anak Terkutuk,” oleh J.K. Rowling, John Tiffany dan Jack Thorne, $ 10, Amazon

“Harry Potter dan Anak Terkutuk,” oleh J.K. Rowling, John Tiffany dan Jack Thorne

$ 10Amazon

Juga terdapat di Walmart dan Barnes & Noble.

Tahun selepas mengisytiharkan, “Semua baik,” J.K. Rowling kembali ke dunia sihir selepas Hogwarts dalam “Harry Potter dan Anak Terkutuk.” Skrip itu dihasilkan sebagai pertunjukan di London dimana peminat dapat melihat keajaiban itu muncul di depan mata mereka.

Harry Potter Booking Book, $ 11, Amazon

Buku Pewarna Harry Potter

$ 11Amazon

Isi halaman pewarna dewasa ini dengan ciptaan anda sendiri. Ia boleh menjadi cara terbaik untuk berehat selepas hari yang panjang. Ia juga boleh menjadi cara terbaik untuk mengamalkan mantra yang “tidak dibenarkan” di dunia muggle. Ugh.

Harry Potter Long Sleeve Bodysuits, $ 15, Sasaran

Harry Potter Long Sleeve Bodysuits

$ 15Sasaran

Anda tidak terlalu muda untuk gear bertemakan Potter anda yang pertama. Kami menyukai set tiga keping ini yang digambarkan dengan frasa pintar dari francais.

Snuggle Set Muggle ini, $ 14, Amazon

Snuggle this Muggle Rompers

$ 14Amazon

Dan ini satu lagi pakaian bayi kerana kita tidak dapat menahannya. Ini datang dengan gelas Potter! Mereka hanya begitu comel!

Mystery Flying Snitch, $ 20, Target

Mystery Flying Snitch

$ 20Sasaran

Menipu semua kawan-kawan anda untuk berfikir anda penyihir dengan mainan yang pandai ini. Digantung oleh benang yang tidak kelihatan, snitch ini boleh terbang melalui udara yang memberikan ilusi bahawa ia bergerak sendiri.

Dobby Novelty Socks, $ 7, Amazon

Dobby Novelty Socks

$ 7Amazon

Kaus kaki ini adalah penghormatan yang sempurna kepada salah satu watak kegemaran kami dalam keseluruhan siri – Dobby elf rumah.

Espresso Patronum Mug, $ 20, Amazon

Espresso Patronum Mug

$ 20Amazon

Kita tidak boleh bayangkan gabungan yang lebih baik daripada kopi dan “Harry Potter.” Kukuh dengan buku kegemaran anda dan minuman panas untuk petang musim gugur yang sempurna.

Hedwig Plush Animal, $ 20, Kohl’s

Hedwig Plush Animal

$ 20Kohl’s

Kita boleh bayangkan kiddos berpelukan dengan haiwan boneka Hedwig ini semasa mereka membaca buku atau menonton filem.

“Haiwan Yang Hebat dan Di Mana Menemukan Mereka,” oleh J.K. Rowling, $ 9, Amazon

Haiwan yang Hebat dan Dimana Cari Mereka

$ 9Amazon

Juga terdapat di Barnes & Noble dan Walmart.

Bercakap makhluk ajaib, “Beast Cemerlang” mewakili fasa berikutnya pengembaraan untuk peminat Harry Potter. Buku dan siri filem yang disertakan telah mengumpulkan generasi baru peminat ke dunia sihir.

Hedwig Jewelry Cage, $ 99, PBteen

Hedwig Jewelry Cage

$ 99PBteen

Paparkan koleksi pengubah masa yang indah di sangkar emas ini.

Hogsmeade Travel Poster, $ 18, Etsy

Poster Pelancongan Hogsmeade

$ 18Etsy

Potter-averse friends (yuck) mungkin berfikir poster cantik ini dari perjalanan baru-baru ini ke desa Scandinavia yang comel, ketika itu hanya mengangguk ke bandar penyihir lucu yang rumah yang paling penting dalam siri ini, Honeydukes Sweet.

Pengejaran remeh: Dunia Harry Potter, $ 13, Amazon

Pengejaran remeh: Dunia Harry Potter Edition

$ 13Amazon

Jika anda telah membuatnya jauh ke bawah senarai, anda jelas seorang peminat yang berdedikasi. Buktikannya apabila anda memainkan edisi “Harry Potter” edisi Trivial. Rakan-rakan anda akan terkesan (atau marah) dengan keupayaan anda untuk mengingati semula apa nama sebenarnya Nick Headless Headless. (Nicolas Flamel … adakah anda tahu dia seorang yang sebenar?)

Harry Potter Special Edition Boxed Set, $ 60 (biasanya $ 100), Amazon

Set Kotak Khas Harry Potter

$ 60Amazon

Dengan ilustrasi baru dari Brian Selznick, set kotak ini mengambil siri ke peringkat seterusnya. Sekiranya salinan asal anda telah rosak sejak bertahun-tahun membaca semula, set yang indah ini harus menjadi tambahan seterusnya pada koleksi anda.

Loading...