$ 15 juta untuk gambar bayi? Katakanlah apa ?!

Saya pasti kita semua mempunyai pengalaman dengan gambar bayi. Saya mendapat mereka kadang-kadang, dan reaksi saya hampir selalu sama: “Bayi comel.” Sekali-sekala, saya akan mempunyai masa Kramer – “Dia kelihatan seperti Lyndon Johnson” – tetapi kebanyakan masa bayi adalah bayi, sebilangan kecil kegembiraan yang dibungkus dalam selimut, dengan keliru kelihatan pada wajah mereka dan mungkin beberapa menggiring bola di dagu mereka.

Kemudian, melainkan jika bayi yang dimaksudkan adalah saudara darah, saya menunggu beberapa hari yang hormat dan kemudian flip ke sampah. (Gambar, bukan bayi.) Apa yang saya akan buat dengan gambar bayi?

Tetapi jika saya kebetulan mendapatkan seorang yang dihantar kepada saya dari Brad Pitt dan Angelina Jolie, saya fikir saya akan menyimpannya. Mungkin saya boleh memperdagangkannya untuk kapal layar, atau menjualnya dan mengambil salah satu penerbangan ruang itu yang hanya mampu eksekutif Google. Saya juga boleh mendermakan hasil kepada amal dan menyembuhkan penyakit.

Kini, Angelina dan Brad dilaporkan di selatan Perancis, di mana peraturan-peraturan terhadap pencerobohan paparazzi lebih ketat. Sekiranya mereka diselubungi di Beverly Hills, Calif., Mereka akan mempunyai jurugambar yang mengetuk tembok mereka dengan cara yang sama dengan lelaki yang “The Dirty Dozen” menyerang sebuah kubu kuat Jerman.

Tag harga pada gambar bayi mereka sangat besar sekali sehingga paparazzi yang telah bersara mungkin keluar daripada persaraan untuk membuat satu pembunuhan terakhir, seperti Clint Eastwood lakukan dalam “Unforgiven.”

Tiada siapa yang benar-benar tahu berapa banyak gambar kembar Angelina akan pergi. Pasangan itu menjual gambar bayi Shiloh, kini 2, anak bungsu dari empat anak lelaki itu, untuk melaporkan $ 4.1 juta kepada Orang.

Jadi, anda perlu berfikir, “Kembar? Mestilah sekurang-kurangnya dua kali. “Ada yang membuat spekulasi bahawa perang bidaan akan membawanya ke tempat sekitar $ 10 juta. Lain-lain telah mencadangkan lebih – $ 15 juta, bahkan $ 20 juta.

Cukuplah untuk mengatakan bahawa ia berada dalam tujuh angka yang selesa dan mungkin menjadi lapan angka – walaupun kedua-dua bayi kelihatan seperti Lyndon Johnson.

Mari kita katakan $ 15 juta. Itulah nombor yang baik dan konservatif untuk membeli keterlaluan. Anda pergi dengan $ 4.1 juta Orang yang dikebumikan untuk Shiloh, menggandakannya untuk anak kembar, dan kemudian faktor lain $ 7 juta sebagai kos foto selebriti-bayi inflasi.

Lima belas juta dolar. Untuk gambar bayi! Adakah anda tahu apa yang boleh dibeli?

Harus diingat bahawa Angelina dan Brad dilaporkan menyumbangkan $ 4.1 juta dari gambar Shiloh kepada amal. Dan mereka telah menunjukkan kesedaran sosial banyak kali pada masa lalu, jadi kemungkinan mereka akan mendermakan hasil dari foto-foto kembar untuk tujuan yang baik, juga.

Tetapi $ 15 juta untuk foto bayi? Lima belas juta boleh membeli:

{
"taip": "Tayangan slaid",
"elemen": null,
"html": null
}
Loading...