10 siren seksi skrin besar

Mari kita mulakan dengan apa yang saya tidak maksudkan dengan seksi.

Saya tidak bermaksud cantik. Katie Holmes dan Natalie Portman cantik tetapi saya tidak pernah mendapati mereka sangat panas. Oh, dan saya tidak bermaksud panas, sama ada. Ya, Jessica Simpson di Daisy Dukes panas. Tetapi untuk semua perisikannya tentang kecerdasannya – dia bodoh sebagai tunggul; tidak menunggu, dia bijak seperti rubah; tiada tunggu, dia punya I.Q. daripada 150 – masih ada pandangan yang terkejut di matanya yang merupakan antitesis seksi. Dia mungkin berubah menjadi pelakon komik yang baik – Saya suka membaca talian beliau “Saya fikir sesuatu yang memantul ke bawah saya” – dan, dengan bantuan jurulatih peribadi, tubuhnya kini menjadi salah satu yang terpanas di sekelilingnya. Tetapi seksi tidak datang dari pelatih peribadi.

Sexy adalah keseimbangan. Cergas dan panas pada masa yang sama. Faedah dan tidak tertarik. Ia tidak pasif tetapi ia tidak tergesa-gesa sama ada. Ia seolah-olah tiba pada masa itu dalam kehidupan seorang wanita ketika dia masih panas tetapi tidak dapat lagi bergantung sepenuhnya. Atau mungkin ia tiba apabila seorang wanita memutuskan untuk bertanggungjawab. Atau mungkin saya suka wanita yang bertanggungjawab.

Kebanyakan wanita berusia 20-an (saya 42) tidak begitu seksi kepada saya. Mereka mempunyai ini barangan, dan lelaki suka, dan itu nampaknya cukup: Di sini saya, peliharakan saya. Susan Sarandon bermula sebagai kecantikan bermata mata pada tahun 1970-an, dan nombor “Toucha-toucha-touch-me” saya dalam “Rocky Horror” pastinya panas, seperti kebaikan lemoni “Atlantic City” t hingga “Bull Durham,” pada usia 41 tahun, bahawa dia menjadi seksi kepada saya. Sekarang dia adalah Grand Dame seksi. Sebaliknya saya dapati Kim Cattrall seksi walaupun berusia 20-an. Pergi angka.

Sexy adalah peribadi, jadi senarai di bawah adalah peribadi. Ia tidak seperti senarai majalah People “The 50 Most Beautiful People Who Are Successful This Year.” (Sungguh mengagumkan bagaimana memenangi Oscar boleh membuat seseorang cantik.) Beberapa wanita di bawah adalah di setiap senarai ini, ada yang tidak ada , tetapi semuanya membuat saya gembira menjadi seorang lelaki.

10. Sigourney Weaver, 55

TORONTO – SEPTEMBER 14: Pelakon Sigourney Weaver menghadiri Majlis Makan Malam Premier Lounge di Courthouse untukDarryl James / Getty Images Amerika Utara

Sebagai sebahagian daripada pasukan persaudaraan ibu dalam “Heartbreakers,” Jennifer Love Hewitt mengaplikasikan pakaian dalam pelbagai warna tetapi Sigourney yang menimbulkan suhu hanya dengan menaikkan alisnya. Dia telah melakukannya selama bertahun-tahun. Dia bermain bodoh tetapi seksi dalam “Galaxy Quest,” tetapi seksi dalam “The Ice Storm,” dan di “Dave” adalah Lady Pertama yang paling kami suka mengganggu mandi kami. Semua ini berumur 40-an. Sekarang dia berusia 50an. Seperti Susan Sarandon dan Rene Russo. Separuh abad tidak kelihatan begitu baik.

9. Anastasya Makeyeva, 24
Anastasya Siapa? Jangan risau. Dia adalah model Rusia yang muncul dalam satu filem (di Rusia), tetapi ia menonjolkan kelebihan menjadi seorang pengkritik filem dan pergi ke pemutaran dan melihat filem-filem yang tiada siapa yang melihatnya. Anda masuk ke tingkat bawah. Pertimbangkan ini IPO produk yang sangat panas. Sejujurnya, saya tidak tahu jika Anastasya seorang pelakon yang sangat baik. Apa yang saya tahu ialah apabila saya menonton “The Rider Dinamakan Kematian” dan dia datang pada skrin saya berkata, “Siapa itu?”Sekarang saya mahu melihatnya lebih banyak.

8. Annabella Sciorra, 41

** FILE ** Annabella Sciorra attends a film premiere, held at the Chelsea West Theater, on February 7, 2005 in New York. Sciorra is the latest
** FILE ** Annabella Sciorra menghadiri perdana filem, yang diadakan di Teater Chelsea Barat, pada 7 Februari 2005 di New York. Sciorra adalah yang terbaruJennifer Graylock

Pertimbangkan diri saya hanya salah satu daripada banyak lelaki yang rue hari Gloria Trillo meninggal pada musim keempat “The Sopranos.” dia patah hati? Marilah! Ambil beberapa daging mentah di muka untuk pasukan, lelaki besar … Seperti dengan Susan Sarandon, saya tidak menemui Annabella terutamanya seksi pada masa mudanya (“Jungle Fever”), atau hari ibunya (“The Hand that Rocks The Cradle “) atau hari isteri beliau yang indah (” Apa Impian Boleh Datang “), tetapi sebagai Gloria Trillo dia merokok. Beberapa kombinasi pakaian dalam yang betul dan agresif seksual yang betul. Pada tahun 2001, apabila musim ketiga “The Sopranos” disiarkan, lelaki di seluruh negara telah memilih rahang mereka di atas lantai, dan, sebagai hasilnya, saya menganggap Annabella tidak lama lagi akan mendapat peranan plum dalam filem. Tidak. Hanya satu daripada rancangan TV “Hukum & Perintah” itu. Tidak pasti siapa yang mengendalikan studio hari ini dan mengapa mereka tidak mendengar usus mereka, tetapi anda fikir mereka sekurang-kurangnya akan mendengar bahagian badan itu sedikit di selatannya.

7. Jessica Alba, 24

ALBA
Jessica Alba tiba untuk perdana filem “Fantastic Four” Rabu, 6 Julai 2005, di Liberty Island di New York. (AP Photo / Stephen Chernin)Stephen Chernin / AP

OK, dia ada dalam senarai kerana dia terlalu panas tidak untuk dimasukkan ke dalam senarai, tetapi gadis itu perlu menonton mulut cantiknya. “Entertainment Weekly” menjadikannya No. 3 daripada 122 Orang dan Perkara-perkara yang Anda Perlu Apa Musim Panas Ini, dan, dalam segmen wawancara, dia mengadu bahawa dia sakit sebagai stereotaip sebagai “aksi yang eksotis, kuat, bintang. Dalam erti kata lain, dia mengadu bahawa orang melihatnya untuk apa yang dilakukannya, bukan apa yang dia mahu lakukan. Darling, jika kita semua dilihat untuk apa yang kita mahu lakukan, akan ada 10 juta Jessica Albas berlari di Hollywood. Yang tidak akan menjadi perkara yang buruk – kecuali anda Jessica Alba.

6. Cameron Diaz, 32

The Late Herb Ritts And Mario Testino Receive The Rodeo Drive Walk Of Style Award
BEVERLY HILLS – MAC 20: Pelakon Cameron Diaz menghadiri Rodeo Drive Walk of Style Award yang menghormati Herb Ritts dan Mario Testino untuk sumbangan mereka kepada dunia fesyen dan hiburan dari bandar Beverly Hills dan komando Rodeo Drive pada 20 Mac, 2005 di Beverly Hills, California. (Foto oleh Frederick M. Brown / Getty Images) *** Caption Tempatan *** Cameron DiazFrederick M. Brown / Getty Images Amerika Utara

Apabila saya bimbang bahawa saya calon untuk sofa Oprah dengan menyamakan kecantikan dengan keseksian (lihat: Gloria Trillo; Sigourney dalam “Storm Ice”), Cameron datang bersama untuk menyelamatkan, atau sekurang-kurangnya seketika mengampuni, jiwa saya. Kerana dia paling seksi apabila dia paling tidak bersalah. Fikirkan cara yang tidak disenangi dia menari dalam “The Mask” dan cara yang tidak sadar dia menari dalam seluar dalam “Charlie’s Angels,” dan cara matanya menyala apabila dia menyambut Ben Stiller’s Ted Stroehmann dalam “Ada Sesuatu Mengenai Mary.” paling seksi ketika dia memainkan gadis yang tidak rumit yang hanya ingin bersenang-senang.

5. Salma Hayek, 38

HAYEK
Pelakon Mexico Salma Hayek tiba untuk penyaringan “Sin City” yang diarahkan oleh pengarah Amerika Robert Rodriguez dan Frank Miller, pada festival filem Cannes ke-58 antarabangsa, Perancis selatan, Rabu, 18 Mei 2005. Filem ini bersaing. (AP Photo / Lionel Cironneau)Lionel Cironneau / AP

Sebelum Tenoch dan Julio memulakan pengembaraan mereka di “Y Tu Mama Tambien” mereka menghabiskan masa kolam renang, um, melegakan ketegangan. Salma adalah nama yang paling sering muncul. Anak pintar. Menariknya, setahun kemudian, Tenoch (Diego Luna), menjadi teman lelakinya di “Frida.” Menunjukkan kekuatan pemikiran positif. Selebihnya kita berfikir positif mengenai Salma sejak “Desperado,” dan berfikir lebih positif tentang dia sejak “Frida,” tetapi dia masih merupakan definisi berjalan bercampur-campur. Matanya berkata “Jangan huru-hara” tetapi selebihnya tidak dapat membantu tetapi berkata: Mess.

4. Kelly Preston, 42

Premiere of
HOLLYWOOD – JULAI 24: Pelakon Kelly Preston tiba di premiKevin Winter / Getty Images Amerika Utara

Dia menjadi pemain yang terkenal bermain blondes buruk dalam filem 80-an yang buruk seperti “Mischief” dan “Admirer Rahsia” dan tidak diambil serius sejak itu. Ini sama dengan cara suaminya, John Travolta, tidak diambil serius pada tahun 1993. Ia adalah kesilapan dengannya dan ia adalah kesilapan dengannya sekarang. Selepas beberapa peranan gadis manis yang mengejutkan pada tahun 1990-an (“Ketagih Cinta,” “Untuk Cinta Permainan”), Preston telah, malangnya, lulus kepada peranan Mom: “Kucing di Hat”; “Apa yang Mahu Ingin”; “Sky High.” Tetapi seperti ibu Stacy, dia mendapatnya. Sentiasa ada.

3. Catherine Zeta-Jones, 35

A Father A Son Once Upon A Time in Hollywood
LOS ANGELES – JULAI 14: Pelakon Catherine Zeta-Jones menghadiri Premiere HBOMark Mainz / Getty Images Amerika Utara

Muncul di tempat kejadian di Hollywood apabila Zorro dan bilahnya yang tidak begitu gay menafikannya dalam “The Mask of Zorro,” dan membuat kesan yang tidak dapat dipisahkan entah bagaimana memecahkan kebodohannya di belakang di bawah sensor di “Entrapment” yang mengerikan dan mengalahkannya sebagai Velma dalam Tango Cell Blok dari “Chicago,” tetapi peranannya yang paling seksi adalah Charlie Nicholson dalam “High Fidelity.” Apabila dia memimpinnya ke tingkat atas, siapa yang tidak akan mengikutinya? Untuk memetik petikan hebat George Clooney dalam “Kekejaman Tidak Bertoleransi”: Anda … mempesona saya.

2. Famke Janssen, 39

BARU YORK :
4 Mei 2005 – New York, NY – Famke Janssen.Catuffe / sipa / SIPA USA

Ini adalah satu minuman yang tinggi air. Seperti Diaz, dia mampu bermain yang tidak bersalah seksi (lihat: Kamalah dalam “Star Trek: The Next Generation”), tetapi sama seperti seksi, jika tidak lebih, apabila dia menjadi agresif (Xenia Onatopp dalam “Goldeneye”). Tetapi letakkan dia dalam kulit? Seperti dalam “I Spy” dan filem X-Men? Itulah ketika saya menyerah tanpa syarat. Masa bendera putih. Famke juga menghairankan peranan wanita biasa – seperti “Love & Sex” yang dikurangkan dan “Selebriti” Woody Allen, di mana dia mudah dengan editor fantasi penulis lelaki itu. Dan, hei, jika siri Batman berterusan? Catwoman.

1. Angelina Jolie, 30

ANGELINA JOLIE
Bintang Hollywood Angelina Jolie ditunjukkan pada foto 7 Jun 2005 ini. (AP Photo / Tammie Arroyo)Tammie Arroyo / AP

Dia mendapat perkara poster filem seksi, bukan? Pertama seluar panas berpeluh dari “Lara Croft,” maka bibir berpisah (ketakutan dalam keseronokan?) Dalam “Mengambil Kehidupan,” dan akhirnya kudeta-de-grace: gaun hitam panjang dengan celah yang sihat sehingga sisi mendedahkan (atau tidak – bergantung kepada pasaran) pistol diikat pada pertengahan di “Mr. dan Puan Smith. “Apa yang lelaki tidak akan memohon untuk mencium jalannya kaki-kaki itu? Anda mendapat perasaan bahawa Angelina tidak keberatan memohon juga. Mungkin mainan dengan anda sedikit lebih dahulu. Itulah sebabnya dia tidak. 1. Sekarang jika dia hanya akan membuat beberapa filem yang baik.