Wanita menghentam pelawat di Lincoln Memorial dengan lagu kebangsaan yang penuh dendam

“The Star Spangled Banner” bergerak, cantik dan terkenal sukar untuk menyanyi – itu sebahagian daripada apa yang membuat video berikut begitu mengagumkan.

Dalam klip video-kini yang dilihat oleh berjuta-juta di Facebook dan di YouTube, Star Swain berada di Memorial Lincoln di Washington, D.C., semasa sibuk pelancong sibuk dan memutuskan untuk melakukan yang tidak dapat difikirkan – untuk kebanyakan kita.

Selepas mengatasi rasa gugup, Swain terus menyisakan lagu yang penuh dengan lagu kebangsaan.

BERKAITAN: Remaja buta menyanyikan lagu kebangsaan kalah mati pada hari Isnin Malam Bola Sepak

Persembahan rohani memimpin ketua-ketua berpuluh-puluh pelawat lain, dan ketika Swain selesai, beberapa orang menghampiri dia untuk pelukan dan pelacur. Bahkan pengawal bersenjata mengucapkan tahniah kepadanya untuk masanya yang bergerak.

Dan lagu Swain terus menarik perhatian peminat dalam talian.

“Saya seorang Veteran Pertempuran dan saya telah meletakkan banyak Askar dan kawan-kawan untuk berehat demi mempertahankan negara kita,” Mary Tobin menulis sebagai tindak balas kepada klip di Facebook. “Setiap kali saya mendengar lagu itu bermakna dunia ini kepada saya, tetapi apabila saya mendengarnya disuarakan dengan keyakinan dan kekuatannya, saya membuat lebih bangga untuk berkhidmat di negara ini kerana orang-orang seperti anda membuat Amerika bernilai berjuang untuk … jadi terima kasih …. “

Orang lain berkata Swain, yang berasal dari Tallahassee, Florida, membawa mereka menangis dengan suaranya.

BERKAITAN: Super Bowl 50: Lagu kebangsaan Lady Gaga membawa permulaan permainan yang berkilauan

Bagi Swain, dia sangat menghargai maklum balas dan populariti yang mendadak bahawa dia memaparkan video “terima kasih” kepada muzik.

Kakek dan cucu menyanyikan lagu kebangsaan pada HARI INI

Jun.13.201405:44

Ikut Ree Hines di Twitter.