Temui wanita bernama untuk bercuti: Dr. Happy Thanksgiving

Pada hari Khamis, keluarga seorang wanita Minnesota akan mengharapkan hari jadi gembira untuk Selamat Kesyukuran.

Itulah Dr Happy Thanksgiving Reynolds of Minneapolis, tepatnya, yang akan merayakan ulang tahun ke-43nya pada Thanksgiving, cuti yang mengilhami nama yang berwarna-warni. 

“Ia betul-betul seperti setiap kali sepanjang tahun untuk saya, menghairankan,” kata Reynolds TODAY.com. “Ia menjadi sesuatu yang terperanjat, jadi mengejutkan tidak pernah menjadi gila pada masa ini. Seperti yang saya pasti mesti ada terapung gergasi dan sparklers dan mungkin penyerang, tidak, ia cukup biasa pada hari lahir saya. ”

Ibu bapanya, Thora dan Kelly Reynolds, adalah sebahagian daripada penentangan pada tahun 1960-an dan memilih nama tidak bernasib baik ketika dia dilahirkan pada Thanksgiving. Dia menyatakan bahawa dia agak terlepas daripada diberi nama Snow kerana ia juga bersalju pada hari kelahirannya.

“Ya, kami hippie,” kata Reynolds TODAY.com. “Kami membuat tauhu kita sendiri, keju kambing kita sendiri, sauerkraut kita sendiri. Ibu bapa saya mengasaskan koperasi. Mereka masuk ke dalamnya. ”

Reynolds terbiasa dengan reaksi orang ramai terhadap namanya semasa menghadiri 13 sekolah yang berbeza semasa zaman kanak-kanak dibelanjakan di Minnesota dan California.

“Kami sudah diasingkan kerana kami hippies di sebuah bandar kecil, jadi satu lagi alasan untuk menjadi seperti, ‘Kamu orang yang pelik,’ ‘katanya. “Sejujurnya, saya fikir orang seperti, ‘Dude, ada begitu banyak di sana bahawa kita boleh membuat keseronokan, bahawa tidak ada gunanya. Ia hampir kejam untuk menggembirakan Happy. ‘

“Kami sangat fana. Ia adalah ’70-an, jadi setiap orang mempunyai sikap yang berbeza. Banyak kali kami bergerak dengan keluarga lain, jadi seperti rombongan aneh ini aneh, dan orang-orang seperti ‘apa sahaja’ apabila mereka mendengar nama saya. “

Hari ini, Reynolds bekerja sebagai doktor di Minneapolis. Beliau berkata namanya tidak menyebabkan apa-apa masalah secara profesional. Jika ada, ia membantu.

“Saya bekerja dalam ubat keluarga dan berurusan dengan banyak kanak-kanak, jadi saya fikir ia hampir menetapkan orang dengan selesa, dan saya sangat selesa dengan mana saya datang,” katanya. “Saya fikir pesakit seperti, ‘Nama anda adalah Kesyukuran Selamat, jadi jelas apa yang saya katakan pada lawatan pejabat ini tidak akan menjadi gila untuk anda.’

“Bagi saya, ia sentiasa positif. Saya mempunyai laluan yang sangat lurus dalam apa yang saya lakukan. Jika apa-apa, orang sering teringat saya kerana nama itu, dan itu tidak pernah buruk. Saya berada di sebuah lembaga penasihat untuk bangsal saya dan kami cuba mendapatkan pembiayaan untuk membantu lebih ramai kanak-kanak, jadi tidak pernah buruk untuk mempunyai nama seperti Kesyukuran Selamat untuk membantu mendapatkan perhatian dan mendapatkan perkataan di luar sana. “

Selain itu, terdapat juga masa yang menyeronokkan apabila dia terpaksa menunjukkan ID atas apa-apa sebab.

“Perkara terbesar yang saya dapat apabila saya menunjukkan ID saya ialah, ‘Bilakah hari jadi anda?’ ” Katanya. “Dan saya sama seperti, ‘Ia dalam nama, tetapi whatevs.’ ”

Reynolds mempunyai seorang adik perempuan, adik lelaki bernama Josh. 

Bertemu wanita bernama ‘Happy Thanksgiving’

Nov.27.201300:22

“Ibu bapa saya lebih dari fasa ketika dia dilahirkan,” katanya dengan ketawa. “Apa yang awak akan lakukan?”