Skat pemain Olimpik Gracie Gold yang dirawat untuk kegelisahan, gangguan makan

Pemain Skuasy Olimpik Gracie Gold berkongsi peminat sebab mengapa dia tidak akan muncul dalam Olimpik Musim Sejuk tahun ini.

“Saya menyedihkan saya untuk duduk di Seri Grand Prix ini, tetapi saya tahu ia adalah yang terbaik,” kata Gold dalam satu kenyataan kepada NBC News Jumaat. “Saya sedang menjalani rawatan untuk kemurungan, kegelisahan dan gangguan makan. Saya tidak akan mempunyai masa latihan yang mencukupi untuk menyediakan dan bersaing di tahap yang saya mahu. “

Juara A.S. yang dua kali berkongsi bulan lepas bahawa dia akan mencari bantuan profesional di samping rejimen skating ketatnya. Pada hari Jumaat, dia mendedahkan lebih banyak jenis rawatan yang diperlukan oleh badan dan mindanya.

Gambar skater Gracie Gold akan mencari ‘bantuan profesional’ sebelum Olimpik

02.02.201701:44

Perjuangan dalamannya mula mengecewakan persembahannya apabila dia menduduki tempat keenam pada kejohanan kebangsaan tahun lalu dan gagal melayakkan diri ke kejohanan dunia untuk pertama kalinya dalam tempoh lima tahun.

Emas, 22, bercakap secara terang-terangan untuk HARI INI pada musim panas ini mengenai subjek keyakinan badan dalam sukan yang berpusat keindahan,.

“Ramai yang kita perjuangkan dengan isu-isu berat,” katanya kepada Style TODAY pada bulan Julai. “Dan mungkin ia agak sempit – saya tidak mahu bercakap untuk semua skaters. Tetapi saya tidak menyalahkan sukan itu. Saya fikir kita semua perlu mengambil tanggungjawab untuk diri kita sendiri. Itulah permainan saya masuk, dan ia datang dengan wilayah. “

Emas masih mengekalkan sukan yang dia suka tidak boleh disalahkan untuk perjuangan peribadinya. Dia juga memuji pelatihnya dalam pernyataan yang paling baru-baru ini.

ISU Grand Prix of Figure Skating - Paris Day 2
“Sudah tentu atlet di sorotan – skaters angka, terutamanya – berada di bawah tekanan untuk menyesuaikan dengan acuan tertentu, dan sesuai dengan jenis badan tertentu,” kata Gold kepada TODAY Style musim panas ini.Joosep Martinson / Getty Images

“Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada A.S. Figure Skating, peminat saya dan penaja saya atas sokongan berterusan mereka. Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada Marina (Zoueva) dan Oleg (Epstein) kerana berdiri di samping saya melalui perjalanan ini dan kebanyakan keluarga saya kerana cinta mereka tanpa syarat, “tulis Gold.

Di sidang kemuncak media Olimpik A.S. bulan lepas, rakan rapat dan rakan sepasukan Ashley Wagner dan Adam Rippon juga berkongsi kasih sayang dan sokongan untuk Gold mengambil masa.

“Anda lebih daripada seorang atlet,” kata Rippon pada persidangan itu. “Saya mengagumi dia kerana berani dan berkongsi dengan dunia bahawa dia akan melakukan itu.”

Aly Raisman mengenai mengapa dia suka lengan ototnya

Apr.21.201701:30