Shawn Mendes, Janet Jackson dan banyak lagi untuk tampil di Festival Warga Emas Global

Barisan Rakyat Festival Global telah diumumkan – dan anda tidak akan kecewa!

Senarai pemain tahun ini termasuk Janet Jackson, The Weeknd, Shawn Mendes, Cardi B, Janelle Monáe dan tetamu khas John Legend. Deborra-lee Furness dan Hugh Jackman akan kembali sebagai tuan rumah utama tahun ini.

Untuk kali pertama, festival 2018 akan dipersembahkan oleh penaja kami Citi, yang telah menjadi rakan kongsi sejak acara pertama.

Acara itu akan diadakan di Central Park, New York pada 29 September, 2018, hujan atau bersinar. Untuk mendapatkan tiket, anda perlu mengambil tindakan. Muat turun aplikasi Warga Global dan sama ada mendaftar atau log masuk jika anda sudah mendaftar. Buka aplikasi pada atau selepas 7 Ogos dan mula mengambil tindakan – dari menghantar tweet untuk membuat panggilan telefon kepada pemimpin – untuk mendapatkan Poin Festival. Sebaik sahaja anda telah memperoleh mata yang mencukupi dengan mengambil tindakan, anda layak masuk ke dalam lukisan untuk pasangan tiket percuma. Anda akan dimaklumkan melalui e-mel jika anda telah memenangi tiket, atau jika anda perlu mencuba lagi dalam perjalanan tindakan seterusnya. Lawati globalcitizenfestival.com untuk maklumat lanjut.

Janet Jackson, Shawn Mendes, lebih banyak memukul peringkat Citizen Global!

Ogos.07.201801:51

Tidak boleh ke Central Park? Jangan risau – acara itu akan disiarkan secara langsung di MSNBC dan disiarkan di MSNBC.com.

Perayaan itu berfungsi sebagai platform dari mana berjuta-juta orang menuntut agar para pemimpin dunia memenuhi kewajipan mereka untuk mencapai Matlamat Global untuk Pembangunan Mampan dan menamatkan kemiskinan yang melampau pada tahun 2030. Setakat ini, Warga Dunia telah mengumpulkan komitmen dan pengumuman dasar dari para pemimpin yang dinilai di hampir $ 38 bilion, menjejaskan kehidupan lebih daripada 2 bilion orang. Ketik sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai matlamat Warga Global.

Lihat beberapa acara utama tahun lalu:

Tonton Stevie Wonder Ambil Lutut untuk Amerika

24.2.201701:24

Jane Goodall mempunyai mesej untuk Warga Global dari simpanse Gombe

September.23.201702:16

Demi Lovato: Kita Mesti Menamatkan Stigma Sekitar Kesihatan Mental

September.23.201702:38

Lebih lanjut mengenai Festival Warga Emas Global:

Di taja oleh:

Lawati www.globalcitizen.org/citi untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkongsian Citi dengan Festival Citizen Global, dan cari tahu bagaimana anda boleh mengambil tindakan untuk mendapatkan akses ke Festival Rakyat di 2018 di New York City.