Sekolah menangkap satu lagi ‘hantu’ pada kamera dan yang satu ini lebih menyeramkan

Ia hanya sebulan sejak kami memberitahu anda tentang perkara-perkara aneh di Deerpark CBS di Cork, Ireland.

Pada masa itu, video yang menyeramkan tentang sesuatu yang dikatakan menghantui telah mendorong sekolah yang kurang dikenali ke dalam perhatian antarabangsa – dan ia membuatkan penonton berasa seperti digoncang sebagai loker di dalam klip.

Nah, bersiaplah untuk ketakutan lagi, kerana ada lagi “hantu” yang mengganas Deerpark CBS!

Video terbaharu yang dikongsi oleh sekolah – dipanggil “GHOST BARU yang ditangkap pada kamera?” – menunjukkan lorong gelap dan yang berbeza yang dipanggil menghantui.

Ia dibuka dengan ledakan kamera yang menggelegak yang menetapkan nada untuk klip ringkas-tetapi-mengejutkan. Sepanjang satu minit dan 40 saat, kemalangan ghaib ghaib di dalam dewan, ransel melancarkan dirinya dari barisan loker, poster muncul untuk terbang langsung dari dinding dan kerusi bangun dan berjalan-jalan – atau mungkin seret.

Apa-apa sahajalah. Ia bergerak!

Deerpark CBS Ghost Clip
Di mana kerusi itu fikir ia berlaku?Youtube / Deerpark CBS

Selepas rakaman pertama mendedahkan segala cara jinks tinggi yang tidak dapat dijelaskan, termasuk tanda “basah basah” yang teruk, Timbalan prinsipal Deerpark Aaron Wolfe memberitahu HARI hari itu semua misteri kepadanya.

A scary moment from the first video.
Momen yang menakutkan dari video pertama.DEERPARKCBS / Youtube

“Kami tidak faham bagaimana ini telah berlaku,” katanya dalam e-mel. “Jika ia adalah gurauan, ia dilakukan dengan baik!”

Alasan sekolah telah lama dikabarkan dihantui dan Wolfe menjelaskan bahawa “pada abad ke-19, penjenayah digantung di sini.”

Cam keselamatan menangkap jalan-jalan yang menyeramkan di sekolah di Ireland

Oktober.11.201701:10

Laman web pemeriksaan fakta itu Snopes telah menyiarkan artikel yang menunjukkan bahawa kedua-dua video adalah produk penyuntingan bijak. Tetapi Wolfe membicarakan ragu-ragu apabila dia bercakap kepada HARI bulan lepas.

“Orang ramai telah mencadangkan bahawa kami telah menggunakan skrin hijau atau menyunting seseorang keluar, saya harap sekolah kami mempunyai jenis sumber seperti ini,” katanya..