Pemenang Lotto 7 kali berkongsi rahsia beliau

Sekiranya anda tinggal di salah satu daripada 43 negara di mana anda boleh bermain Powerball, kemungkinan anda telah bermimpi tentang bagaimana anda akan menghabiskan hadiah $ 600 juta pada pekan ini.

Jackpot adalah yang tertinggi pernah dalam sejarah Powerball, terima kasih sebahagiannya ke negeri California, yang baru saja mulai menjual tiket bulan lalu.

Dan sementara itu bagus untuk bermimpi tentang memanggil bos anda pada hari Isnin untuk mengumumkan anda tidak akan masuk, anda mungkin mahu mengelakkan daripada memoles notis perletakan jawatan ini lagi: Kemungkinan anda memenangi lukisan Sabtu adalah satu dalam 175 juta.

Richard Lustig claimed his share of nearly $200,000 in 2010. It was his seventh lottery win.
Richard Lustig mendakwa bahagiannya hampir $ 200,000 pada tahun 2010. Ia adalah kemenangan loteri ketujuhnya. Hari ini

Hanya untuk meletakkannya dalam perspektif, anda akan mendapat pukulan yang lebih baik untuk mendapatkan tiga lubang dalam satu, menjadi bintang filem A-list atau bahkan mendapat presiden Amerika Syarikat.

Namun, yang tidak pernah menghalang Richard Lustig-dia adalah pemenang hadiah loteri hadiah kali tujuh kali dan pengarang Ketahui Bagaimana Meningkatkan Kemungkinan Anda Memenangi Loteri.

Jadi bagaimana Lustig mengalahkan kemungkinan? Untuk satu, anda perlu berpegang kepadanya-memperlakukannya seperti pekerjaan, katanya. “Apa-apa dalam kehidupan yang benar-benar bernilai memperoleh memerlukan masa dan usaha. Dan orang perlu melihat loteri seperti itu, “katanya. “Mereka tidak gila.”

Kedua, pilih nombor anda sendiri-jangan biarkan komputer melakukannya, dia menambah, dan memainkan nombor yang sama setiap kali. “Alasan mengapa anda perlu memainkan nombor yang sama adalah kerana kemungkinan anda menjadi lebih baik setiap kali anda bermain. Tidak banyak … tetapi setiap sedikit membantu, “katanya.

Ketiga, katanya, menetapkan belanjawan dan jangan masuk masalah. “Saya memberitahu orang ramai, jangan menghabiskan wang runcit, jangan belanja wang. Perhatikan apa yang anda mampu berbelanja. “

Dan jika anda telah mengira wang tunai itu di kepala anda, ingatlah jackpot Powerball dapat bertambah sebelum lukisan malam ini – negeri Virginia menjangka menjual hampir 5 juta tiket hari ini sahaja. Semak jackpot semasa di sini.