Obama pada hari ini: Savannah Guthrie untuk mewawancarai presiden di tengah-tengah DNC

Kemas kini 7/27: Tonton wawancara Savannah dengan Presiden Obama

Ketika partinya mengadakan konvensyen penamaan bersejarah di Philadelphia, Presiden Barack Obama akan bercakap secara eksklusif dengan TODAY’s Savannah Guthrie.

Pasangan itu akan duduk di Gedung Putih untuk temubual untuk menyiarkan hari Rabu HARI INI, pada hari yang sama Presiden Obama menangani Konvensyen Nasional Demokratik. Sebilangan wawancara akan disiarkan semasa liputan prime-time pada Selasa malam.

Obama on TODAY
Obama pada hari iniHARI INI

Wawancara itu datang sebagai Demokrat bergerak untuk mengesahkan secara rasmi Hillary Clinton sebagai calon parti – calon wanita presiden pertama dari parti utama – dan di tengah-tengah kegemparan berhubung e-mel yang muncul untuk menunjukkan usaha parti untuk mensabotaj kempen Bernie Sanders.

Pengerusi Jawatankuasa Kebangsaan Demokrat Debbie Wasserman Schultz sejak itu berkata beliau bercadang untuk meletak jawatan pada akhir konvensyen itu.

Cory Booker: Debbie Wasserman Schultz ‘melakukan perkara yang betul’ dengan mengundurkan diri

Jul.25.201603:42

Dalam beberapa tweet, penama presiden Parti Republik Donald Trump merekrut Wasserman Schultz sebagai “berlebihan” dan berkata parti Demokrat itu “dalam kemerosotan total.”

Loading...