Menjadi ahli ais krim

Apa cara yang lebih baik untuk meraikan Keempat Julai daripada dengan rasa pencuci mulut kita semua menjerit. Tetapi semua krim ais tidak dibuat sama! David Rosengarten, penulis makanan dan pengarang “The Rosengarten Report” memberikan nasihat tentang apa yang perlu dicari ketika memilih merawat beku ini yang akan membuat siapa-siapa ahli ais krim. Semak petua di bawah.

SO APA? Jika anda pergi dengan nama sahaja, terdengar seperti krim yang telah dibekukan. Tetapi ais krim boleh dibuat daripada susu atau krim atau kombinasi. Ia juga boleh dibuat dengan telur atau tanpa, dengan banyak udara atau sedikit dan dengan rasa semula jadi atau buatan.

FILM PHILADELPHIA VS. GAYA PEMESANAN

Semua krim ais memecah dua kategori: yang dibuat dengan telur dan yang dibuat tanpa.

Gaya Perancis

Ini adalah aiskrim berasaskan custard. Dengan kata lain, telur telah dimasak. Kerana telur, es krim Perancis akan rasanya lebih kaya daripada yang tidak dibuat dengan telur.

Gaya Philadelphia

Ini bukan ais krim berasaskan telur yang biasanya akan lebih ringan dalam rasa.

CLEAN VS. GUMMY

Kadang-kadang pembuat akan membesar dengan bahan-bahan untuk menyelamatkan diri mereka wang.

Khususnya, krim sangat mahal, jadi pengilang akan menggunakan pemerah buatan untuk menjadikan ais krim itu kelihatan lebih kaya tanpa memerlukannya. Secara amnya, krim ais lebih tinggi anda akan rasa lebih bersih daripada yang rendah.

Bersih

Ini adalah krim berasaskan krim murni.

Gummy

Ini adalah salah satu yang dibuat dengan buatan bukan krim atau kuning telur sebenar.

JUMLAH TINGGI AIR VS. JUMLAH JUMLAH AIR

Pengilang mempunyai keupayaan untuk mencambuk udara ke dalam ais krim kerana ia berpura-pura. Semakin banyak udara yang disebat, ais krim yang kurang anda ada. (Bergantung pada peratusan udara, satu pint ais krim boleh menimbang 1.7 lbs atau 3.2 lbs.). Ini akan menjejaskan selera seperti ramuan. Sebagai contoh, anda boleh mempunyai ais krim yang dibuat dengan bahan-bahan berkualiti tetapi jika terdapat banyak udara yang disebat, ia tidak akan berasa kaya sama sekali.

Krim ais tidak dibenarkan oleh undang-undang untuk menjadi lebih daripada 50 peratus udara. Untuk sebahagian besar, udara kurang, semakin mahal ais krim.

Krim es kegemaran David

RONNYBROOK FARM DAIRY, PACK FRESH

www.ronnybrook.com

Rasa segar dan bersih, tanpa bahan buatan tambahan apa-apa jenis. Rasanya luar biasa: mengingatkan aroma stroberi segar yang hebat.

CRÈME CREMAILLÈRE

icecreamsource.com

Tekstur sangat ideal: cukup berkrim, tidak terlalu berkrim. Contoh telur es krim yang berasaskan telur berasaskan telur. Rasa menakjubkan buah-buahan segar, dengan keaslian zingy yang indah. Beri beku besar dengan banyak rasa strawberi.

DREAMERY EDY

www.edys-dreamery.com

Edy ini sangat bagus, sangat baik. Cukup berkrim, yang dicapai dengan sedikit mengepam dari karob kacang gusi. Walau bagaimanapun, penambahan pintar rumpun purée membawa ia kembali ke zingy. Rasa strawberi yang sangat baik – tidak eksotik, jenis arus perdana.

NOTA EKSTRAK

Pelbagai krim ais boleh didapati melalui icecreamsource.com (Telefon: 800-828-4717)


David Rosengarten adalah pengarang The Rosengarten Report. Anda boleh mengetahui lebih banyak maklumat dengan melawat laman webnya di: www.DavidRosengarten.com.