Meghan McCain menerangkan mengapa dia memulakan rancangan perkahwinan selepas diagnosis kanser ayah

Meghan McCain dan teman lelakinya tahu bahawa mereka mahu berkahwin – mereka juga membincangkan kemungkinan eloping. Kemudian datanglah diagnosis ayahnya yang dahsyat akibat kanser otak.

“Kami menolak semuanya,” kata anak perempuan Arizona Sen. John McCain kepada majalah People dalam isu yang akan datang.

Meghan McCain explains why she moved up wedding
Meghan McCain dan Ben Domenech, pada perkahwinan mereka pada 21 November di luar Sedona, Arizona. Instagram / @meghanmccain

Meghan mengikat simpulan minggu lalu dengan teman lelakinya dua tahun, Ben Domenech, di ladang keluarga McCain di luar Sedona, Arizona. Pasangan itu menyambut perayaan bertema barat dengan 117 ahli keluarga dan rakan-rakan rapat.

John McCain, 81, didiagnosis pada bulan Julai dengan glioblastoma, bentuk kanser otak yang jarang dan agresif.

“Ayah saya melakukan yang terbaik sekarang, tetapi ia adalah kanser yang sangat tidak dapat diramalkan,” kata Meghan McCain, 33, yang menjadi tuan rumah bersama “The View.” “Anda sebenarnya hanya menjalani imbasan untuk mengimbas. Saya mahu memastikan bahawa dia – bahawa kita semua – di sana. Kenapa tunggu?”

Domenech, 35, berkata pengantin perempuannya mengetahui apa yang ingin dilakukannya selepas mengetahui tentang kanser bapanya.

“Ini memberi tumpuan betapa pentingnya bagi Meghan supaya ayahnya melihatnya untuk berkahwin, dan memilikinya berlaku ketika dia masih di sana sepenuhnya dan dapat turut serta,” Domenech, pengasas bersama laman web The Federalist, memberitahu majalah People. “Ini adalah sesuatu yang dia perlukan.”

Pengantin perempuan itu berkata dia tidak mengeringkan perkara-perkara kecil yang membawa kepada perkahwinan.

“Saya tidak begitu terperinci,” katanya. “Saya hanya mahu semua orang mempunyai masa yang baik.”

Kedutan terbesar datang ayahnya mengoyakkan tendon Achillesnya beberapa hari sebelum upacara, merancang merancang untuk membawanya berjalan anak perempuannya ke lorong. Nasib baik, kakak Meghan, Jimmy, menyelamatkannya.

Gambar: Meghan McCain, her husband with Sen. John McCain and his wife, Cindy.
Pengantin lelaki dengan Senator John McCain dan isterinya, Cindy.Instagram / @ meghanmccain

“Dia melangkah masuk ke lorong sebenar dan kemudian ayah saya menyerahkan saya pada akhirnya,” katanya.

Bapanya menerangkan perkahwinan itu sebagai “hari yang indah.”

“Perkara dalam kehidupan yang anda mahukan lebih daripada yang lain adalah untuk anak-anak anda bahagia. Dan saya yakin dia akan menjadi, “kata bekas presiden presiden Republik itu kepada Rakyat.

Beliau menyatakan kegembiraan bahawa perayaan itu berlaku di ladang keluarga McCain.

“Lembah indah ini mempunyai makna yang istimewa kerana di sinilah kita menghabiskan masa bersama anak-anak kita untuk membesar,” katanya. “Perkahwinan itu adalah perayaan kehidupan dan juga peluang untuk kita kembali dan meraikan masa lalu.”

John McCain: ‘Saya adalah lelaki paling beruntung yang anda akan bercakap dengan’

Nov.02.201705:18

Kerana pergelangan kakinya, senator terpaksa melepaskan tarian anak perempuan yang dirancang. Tetapi isterinya, Cindy McCain, bercanda yang mungkin menjadi yang terbaik.

“Apabila John mempunyai kakinya yang baik, dia masih tidak dapat menari. Jadi itu satu perkara yang baik! “Katanya.

Tetapi Meghan berkata dia tidak akan mengubah sesuatu tentang hari besarnya.

“Saya tidak kecewa, dan saya benar-benar bermaksud demikian,” katanya. “Saya berasa sangat diberkati dan disayangi, dan saya tidak merasakan saya terlepas apa-apa.”