Lihat sahaja! Pensiunan guru berusia 60 tahun mengagumi pelajar dengan tarian ‘Uptown Funk’

Sebelum Shirley Clements berusia 60 tahun menggantung kasut menari dan bersara dari Sekolah Menengah Ridge Panorama tahun depan, dia memutuskan untuk meninggalkan pelajarnya dengan satu pelajaran terakhir: Guru tahu yang terbaik.

Semasa rutin hip-hop yang ditetapkan kepada Mark Ronson dan Bruno Mars megahit “Uptown Funk,” Clements serius mengajar anak-anak – dan semua orang menonton – dengan langkah yang luar biasa.

Jauhkan mata anda pada generasi hoofers apabila mereka cuba bersaing dengannya, tetapi pastikan anda mengalihkan tumpuan anda ke Clements sebelum ia berakhir ketika dia membalikkan rutin di kepalanya – dengan berputar pada dia kepala.

Persembahan di sekolah Kanada berlangsung kembali pada bulan Januari, tetapi setelah mendapat perhatian Ellen DeGeneres dan orang lain di sekeliling Web, Clements mendapat dosis baru ketenaran virus yang layak.

Lihat juga lebih banyak daripada guru yang berlepas dalam penulisan awal nombor yang sama – lengkap dengan rap perkenalan.

“Saya tidak suka meninggalkan kamu, tetapi sudah tiba masanya untuk pergi,” dia berteriak kepada penonton. “Saya pasti akan merindui anda di Mexico.”

Kami tidak ragu lagi mereka akan merindukannya!

Ikut Ree Hines di Google+.