Laporan: Taylor Momsen digantung daripada ‘Gossip Girl’

Adakah hari-hari “Gossip Girl” Taylor Momsen berakhir?

Aktres berusia 17 tahun yang semakin kontroversi itu akan memulakan “hiasan tak terbatas” dari “Gossip Girl” berikutan episod Isnin depan, sumber memberitahu Tarikh Lahir. Rep untuk CW dan Warner Brothers enggan mengulas.

PHOTOS: Dari malaikat kecil untuk syaitan

Momsen telah memainkan Jenny Humphrey, kakak perempuan kepada Dan Humphrey (Penn Badgley) sejak sabun CW memulakan kerjaya pada tahun 2007. Walaupun satu siri tetap, dia hanya muncul dalam tiga episod setakat ini pada musim keempat semasa.

“Dia hanya melakukan [persembahan] untuk wang itu,” jelas seorang sumber UsMagazine.com “Dia bekerja keras di” Gossip Girl “tetapi tidak peduli dengan plot atau ahli cast lain. Dia merawatnya seperti 9-5. Tiada pelaburan emosi.”

PHOTOS: Bintang kanak-kanak lain yang bermasalah

Momsen, yang juga berhadapan dengan band rock Pretty Reckless, telah berkembang sejak debut layarnya yang besar pada usia 7 sebagai comel Cindy Lou yang dalam “Bagaimana Grinch Stole Krismas” – menaikkan keningnya dengan alahannya, pakaian Gothic yang sangat keras, terkenal dengan busuk – wawancara yang dituturkan dan antik yang tidak sesuai.

PHOTOS: saat-saat OMG terbesar Gossip Girl

Mingguan Us yang baru juga melaporkan bahawa, untuk konsertnya pada 21 Oktober di NYC’s Don Hill (di mana dia memamerkan payudaranya kepada orang ramai) Momsen mempunyai permintaan yang mengejutkan: “Penunggangnya termasuk bar penuh di bilik persalinannya,” orang dalam memberitahu Kami. “Itu ditolak – dia masih bawah umur!”

Loading...