Laporan: Tara Reid membetulkan kerja bodob yang tidak berfungsi

Pelakon Tara Reid, yang menjalani pembedahan payu dara membuat dia ketawa Hollywood dua tahun lalu, menjalani pembedahan tambahan untuk membaiki kerosakan itu, menurut satu laporan di Us Weekly.

Dalam temu bual yang dikeluarkan Rabu, aktres “American Pie” memberitahu majalah dia menjalani pembedahan bulan lepas untuk mengurangkan parut pada payudaranya dan bahkan keluar perutnya selepas pembedahan kosmetik pada 2004.

Reid secara tidak sengaja mendedahkan keputusan buruk ketika dia ditayangkan untuk gambar pada parti November 2004 dan tali pakaiannya jatuh.

“Saya berada di laman web kerana mempunyai pekerjaan bodoh paling bodoh di dunia. Saya terkejut, “kata Reid, 30, kepada majalah itu.

Reid berkata pembedahan menyakitkan secara profesional dan peribadi.

“Lelaki yang saya berkencan akan seperti, ‘Apa yang salah dengan mereka? Mereka kelihatan sangat buruk. Anda tahu, anda mesti benar-benar mendapatkan mereka tetap. ‘Jadi memalukan, maksud saya, anda pasti terpaksa mematikan lampu. Dan kemudian ada perut saya. “

Reid berkata dia mempunyai liposuction pada perutnya pada masa yang sama kerana dia mahu “enam pek.”

“Tetapi semuanya berlaku salah. Perut saya menjadi perkara yang paling rontok. “

Dia memberitahu Kami Mingguan ia mengambil masa dua tahun untuk mendapatkan semula keyakinan dan kepercayaan pakar bedah kosmetik untuk menyelesaikan masalah.

“Saya tidak boleh memakai bikini. Saya kehilangan banyak kerja. Saya kehilangan keyakinan saya, “katanya. “Ini adalah mimpi ngeri saya hidup.”

Loading...