Joe Biden menyiarkan selera manis untuk mengharapkan ‘saudara’ Barack Obama ulang tahun yang bahagia

Selamat ulang tahun, Barack Obama!

Bekas presiden bertukar menjadi 57 tahun muda pada hari Sabtu, dan bekas wakil presidennya dan bekas Naib Presiden Joe Biden mengambil Twitter untuk menandakan peristiwa penting dengan satu selfie menakjubkan.

“Makan tengah hari bersama kami menjadi tumpuan setiap minggu di Rumah Putih,” tulis Biden bersama foto senyuman. “Perjalanan minggu lalu ke @DogTagBakery tidak berbeza. Selamat ulang tahun kepada abang saya, kawan saya, @BarackObama. “

Duo yang dinamik itu dilihat pada Isnin lalu di Dog Tag Bakery di kejiranan Georgetown di Washington, D.C., di mana mereka meraih makan tengah hari dan bertemu dengan veteran yang kurang upaya perkhidmatan, pasangan tentera dan penjaga yang mengambil bahagian dalam program persahabatan bakeri. Selfie yang bahagia ditangkap semasa makan tengah hari mereka. (Nampaknya Obama membuat pengecualian kepada peraturan no-selfie untuk kawannya.)

Isteri Obama dan bekas wanita pertama Michelle Obama juga menandakan hari besar suaminya dengan jawatan yang manis.

“Selamat ulang tahun @BarackObama! Pandangan ini lebih baik lagi dengan anda,” tulis Michelle dengan foto Barack yang penuh kebahagiaan menghadap pemandangan yang tenang.

Di luar media sosial, keadaan rumah politik Obama di Illinois merayakan hari istimewanya dengan “Hari Barack Obama” tahunan yang pertama, sebuah cuti peringatan di seluruh negeri yang ditandatangani undang-undang tahun lepas.

Cheers kepada bekas Presiden Encik! Di sini berharap dia mempunyai banyak tahun yang lebih baik untuk datang.

Detik-detik terpesona Presiden Barack Obama

Ogos.02.201601:38