Ibu Beyonce membawa fesyen penuh dengan Walmart

Tina Knowles menjejaki hampir semua orang di sekelilingnya untuk menjadi model yang sesuai untuk barisan pakaian barunya yang baru saja berpindah ke Walmart, dari kawannya yang berusia 50 tahun yang terbaik di Houston kepada wanita wanita muda yang menjawab telefon di pejabat Manhattannya. Dan, ya, anak perempuannya Beyonce sudah mempunyai sampel dari koleksi musim bunga yang akan datang.

Tetapi tiada apa yang masuk ke dalam koleksi, yang dipanggil Miss Tina, bahawa dia tidak fikir melengkapi angka sendiri.

“Saya model terbaik untuk ini,” kata Knowles. “Saya berani, saya penuh di bawah lengan dan di belakang, saya tidak dapat memakai jaket atau baju bawah putih sebelum ini, dan saya tidak mahu lengan terdedah. Apa yang saya cari ialah jaket yang sebenarnya ditutup. “

Knowles memulakan label ini – berasingan dari House of Dereon yang lebih mewah dan barisan junior Dereon yang dia bekerja dengan Beyonce – kira-kira tiga tahun yang lalu, yang mula-mula bermitra dengan HSN. Ia adalah pengalaman hebat yang memberi peluang kepada beliau untuk mendapatkan maklum balas daripada para pelanggan, kata Knowles.

Dia mengambil nasihat, walaupun mengenai penampilannya sendiri. “Sejak saya berumur 16 tahun, saya memakai gincu merah. Gadis-gadis saya telah beritahu saya selama bertahun-tahun untuk tidak memakai gincu merah, tetapi saya tidak mendengarnya, tetapi ketika pemanggil mengatakannya, saya mendengar,” katanya dengan senyuman. “Anda tahu bagaimana dengan keluarga.”

Gambar:
Imej produk ini yang dikeluarkan oleh Beyond Productions menunjukkan pakaian dari garis pakaian baru oleh Tina Knowles. Barisan pakaian baru, yang dipanggil Miss Tina, mencampurkan gaya bandar, kehidupan pinggiran bandar dan bentuk wanita. (AP Photo / Beyond Productions) NO SALESBeyond Productions

Apabila tiba masanya untuk memilih kedai runcit yang lebih besar, Walmart adalah orang yang bersedia melakukan pelbagai saiz yang diperluaskan yang dipikul oleh Knowles: sehingga saiz 18.

Sama ada anda saiz 4 atau 20, wanita mahu perkara yang sama, menurut Knowles. “Pakaian ini dibuat dengan proses pemikiran untuk menjadikan anda kelihatan lebih langsing dan lebih tinggi,” katanya. “Setiap pakaian mempunyai beberapa draping dan ruching, semuanya mempunyai peregangan, malah jaket kulit. Sand-blasting on jeans? Itu tidak bagus untuk kebanyakan angka dan anda tidak akan dapati di sini.”

Tetapi anda akan mendapati Knowles – dan berasa bebas untuk memanggil Miss Tina, semua orang – melawat beberapa lokasi Walmart bulan ini untuk membimbing pers ke dalam pakaian yang dia fikir akan menjadi yang terbaik pada mereka. (Knowles akan berada di Atlanta, Dallas, Phoenix, Los Angeles, Torrance dan West Sacramento, Calif.) “Ketika saya memiliki salun rambut di Houston, saya melakukan banyak makeover. Wanita akan datang untuk gaya rambut baru dan pergi dengan wajah yang baru, saya tahu apa yang kelihatan baik pada seorang wanita. “

Satu siluet yang dia ingin melihat wanita keluar dari zon selesa mereka dan cuba kombinasi gabungan miniskirt. Ia tidak mempunyai daya tarikan hanger, katakan, pakaian ular-cetakan, tetapi dia fikir ia menyanjung secara universal.

Nasihat gaya yang paling berharga, bagaimanapun, berasal dari dalam, katanya. “Perkara terbaik yang boleh anda lakukan ialah meluangkan masa untuk mempelajari gaya anda sendiri, maka kepingan individu akan datang secara semula jadi.”

Loading...