#HotDebateGuy adalah pemenang sebenar debat Republik pada hari Rabu

Terdapat banyak isu serius yang perlu dibahaskan oleh calon presiden Parti Republik pada malam Rabu. Dan ada satu isu yang sangat tidak baik yang ditujukan kepada penonton TV.

Siapa lelaki panas pahat, pipi panas yang duduk di belakang CNN anchor dan perbahasan moderator Jake Tapper?

HARI INI telah mengesahkan berita pembakaran yang penting ini dan sekarang boleh mendedahkan namanya adalah Greg Caruso. Dia seorang anak lelaki berusia 24 tahun dari pemaju hartanah California yang mengasaskan Gabungan Caruso, yang merupakan salah satu syarikat hartanah swasta terbesar di U.S..

“Ia agak lucu,” kata Caruso kepada CNN. “Media sosial boleh memberi tumpuan kepada sesetengah lelaki di perbahasan dan bukan perdebatan.”

Seorang bekas bintang bola sepak sekolah tinggi, Caruso lulus dengan gelar sinematik dari University of Southern California. Dia mendapat dokumentari yang diarahkan di bawah tali pinggangnya (“Membuat Lelaki Amerika”) dan berkata pada halaman Vimeo, “Saya cukup beruntung untuk mengembara dalam hidup saya bersama keluargaku dan merasakan saya mempunyai penghargaan global untuk seni , senibina, budaya, dan filem secara amnya … Saya merancang untuk mencipta filem-filem yang boleh dipercayai tetapi unik, provokatif tetapi nyata, dan bergaya tetapi halus yang memberi inspirasi positif kepada orang dengan cara yang bermakna. “

Kami fikir dia sudah memberi inspirasi kepada orang ramai dengan cara yang bermakna.

Walaupun tidak semua orang terkesan.

Nah, inilah sebabnya kita mempunyai coklat dan vanila, dan republikan dan demokrat.

Tetapi ketika Caruso menjadi bahagian terbaik dari perdebatan itu untuk banyak penonton, seperti yang dia katakan kepada CNN, dia mempunyai mata sendiri yang tinggi: “Saya pikir dari semua orang, (Bush) memperbaiki yang paling banyak dari perdebatan pertama. Carly Fiorina melakukan pekerjaan yang hebat dan berada dalam elemennya, itulah kemuncak perdebatan untuk menontonnya, dia memegang sendiri. “

Seperti juga Caruso.

Ikuti Randee Dawn di Google+ dan Twitter.