Hadiah percutian terbaik untuk pesanan mel untuk rakan, keluarga anda

Sekiranya anda memerlukan hadiah untuk rakan atau keluarga yang tinggal jauh, hadiah pesanan mel adalah pilihan yang hebat. Penyumbang gaya hidup TODAY Elizabeth Mayhew menyertai Lester Holt untuk berkongsi kami pilihan terbaik untuk hadiah terbaik yang anda boleh memesan dari keselesaan rumah anda, dan itu akan tiba dengan kemasan indah untuk percutian.

Hadiah percutian terbaik yang boleh anda pesan dari rumah

07.07.201403:41

1. Vermont Smoke & Cure: Kot kam ($ 72.95)

Vermont Smoke and Cure bermula sebagai perniagaan keluarga pada tahun 1962 dan sampai hari ini mereka terus merokok daging untuk petani Vermont tempatan. Walaupun mereka mempunyai pelbagai pakej hadiah, “kotak kem” merangkumi sedikit daripada segala-galanya, yang pastinya menyenangkan pencinta daging pada senarai percutian anda. 

Kotak termasuk: bacon bersalut tebal, seperempat ham, sosej musim panas, pepperoni salai, sosis maple Vermont, sosej sarapan Vermont, sosej Itali yang ditanam Vermont dan sosej Itali panas yang ditanam Vermont. 

2. Sauce BBQ Q Lillie: Kotak hadiah tiga botol ($ 40) atau kotak hadiah enam botol ($ 60)

Dari tukang masak yang memenangi anugerah Charlie McKenna datanglah sos Q BBQ Lillie yang berkisar dari tangy hingga manis, smokey hingga pedas. Setiap rasa yang ditawarkan oleh Lillie memberikan penghormatan kepada tradisi BBQ yang mendalam dari kawasan selatan tertentu.

3. Grey Ghost Bakery: Kotak hadiah cookie ($ 35)

Pemilik Kucing Grey Ghost Bakery Katherine Frankstone menamakan syarikat cookienya untuk “Grey Ghost” yang legenda itu memberi amaran penduduk Pawleys Island, South Carolina atau badai yang akan datang. Semua kuki syarikat dibuat dari awal dari premium, bahan-bahan semulajadi, dan setiap kotak hadiah dibungkus dalam pengirim beralun yang dicetak secara adat dengan tiga puluh dozen jenis berikut: cranberry oren pecan, coklat cayenne bacon, gula lemon , pecan kayu manis, espresso coklat dan rempah-rempah cili. 

4. Kue Panas Coklat Coklat Molten: Set 4 kuih mason-jar ($ 36)

Kek coklat cair ini dihantar ke beku di dalam botol mason kaca – yang perlu anda lakukan adalah pop mereka di dalam ketuhar selama 15 minit! Kek dibuat dengan semua bahan organik termasuk keseluruhan bar coklat 70 peratus dalam setiap kek, dan mereka juga membuat versi vegan. 

5. Griottissimo Patisse: ceri berjenama ($ 33.90 setiap balang 1 liter)

Ceri Jenama Griottissimo Patisse adalah bahan rahsia yang digunakan oleh beberapa bartender terbaik di negara ini untuk Manhattans mereka (mereka juga lazat atas ais krim atau pai epal).

6. King Bean: Pembungkus kopi hadiah roasters kopi (pecinta campuran atau bercampur bercampur) ($ 32.99)

Pengasas King Bean Kurt Weinberger memulakan syarikat itu di garasi ibu kota South Carolina di South Carolina ketika berusia 23 tahun. Hari ini, syarikat itu memanggang kopi dalam roaster 60-kilogram Petrocini mereka sepanjang hari, dan kopi mereka masih dibungkus dengan tangan. Anda boleh memesan kopi mereka sama ada sebagai kacang utuh atau tanah untuk pembuat kopi drip, dan mempunyai pilihan tiga campuran bercampur atau tiga campuran tradisional untuk $ 32,99. 

7. Uproot Wine: Pakej hadiah wain ($ 65 +)

Semua Pilihan Uproot Wines diperoleh daripada anggur California di Napa dan Santa Ynez, dan berumur di oak Perancis. Mereka juga menawarkan pakej hadiah khas palet beberapa rasa:

  • Pakej sampler Sauvignon Blanc & Skillet: termasuk sebotol Sauvingnon Blanc dan pemadam sampah Skillet, termasuk bacon penyebaran dan chipotle labu.
  • TCHO & Uproot wain dan coklat: Pasangan yang hebat untuk sesiapa yang mempunyai gigi manis.
  • Vine-to-go: Sesuai untuk orang yang suka berkelah atau petang di pantai, pilihan hadiah ini termasuk sebotol Grenache Blanc 2013 dengan termos anggur Vinnebago.

8. Pinhole Press: Kotak hadiah peribadi ($ 54.99) 

Pilih dari dua kotak hadiah peribadi, yang kedua-duanya mempunyai kad foto tersuai dengan mesej peribadi dan gambar, yang kemudiannya dikemas dengan pelbagai hidangan gourmet yang sesuai dengan tema bakul anda. Kotak Gourmet pedas termasuk campuran koktail Putih Liar Kotor Liar (hanya menambah gin), Krave Jerky semua semula jadi dalam Chipotle Sweet dan Garlic Chili Pepper dan pistachios Habanero Heat dari The Gilded Nut. Box Buddy Breakfast termasuk teh Paromi Hibiscus Berry, dua Marge Granola on-the-go snack pack, dan Pinhole Press Personalized Filmstrip List Pad. 

Loading...